home
13-09-13

Cautam director executiv

Site-ul FCSTEAUA.RO cauta un nou director executiv care sa poata contribui la resuscitarea site-ului tuturor stelistilor. Criterii:

- prezenta cat mai indelungata pe site si forum
- reputatie buna in comunitate
- idei centriste care pot sta la baza unui consens larg
- capacitate de diplomatie si pragmatism
- adeziunea la idealurile fondatoare AISS

Viziunea fostului director executiv (7 - 29 august) poate fi gasita in articolele si comentariile de aici si aici. Viitorul director executiv ar putea sau nu sa fie de acord cu aceste idei.

Va rugam sa nominalizati persoane care ar putea ocupa aceasta functie. Alegerea directorului executiv se va realiza printr-un sondaj de prima pagina.

Demisia fostului director executiv (inregistrata pe 29 august 2013):

DEMISIE

In urma ultimelor evenimente ce au avut loc in cadrul echipei FCSTEAUA.RO am hotarat sa renunt la postul de director executiv al acestui site. Motivele sunt urmatoarele:

1) Principiile FCS (http://www.scribd.com/doc/163672994/Principiile-FCSTEAUA-RO), pe care le consider, in continuare, absolut necesare pentru re-transformarea FCS intr-un site al tuturor stelistilor si nu doar a unei parti a lor, nu sunt suficient de larg acceptate in cadrul comunitatii noastre. Am cerut - fara sa primesc un raspuns - adeziunea la ele unor membri AISS si redactori FCS care au refuzat totusi sa le gireze. Acei membri care le-au girat au facut foarte putine eforturi pentru a convinge comunitatea noastra ca ele sunt imperios necesare pentru a scoate site-ul din impasul in care se afla.

2) Am incercat in repetate randuri sa-i invit la un dialog organizat, in cadrul unei rubrici redactionale, pe fostii colaboratori care au parasit site-ul, insa acestia au refuzat invitatia din motive ce se pot rezuma la faptul ca nu vor sa se asocieze in niciun fel cu un site bazat pe principiile enuntate in acel document. Desi le-am comunicat in repetate randuri ca imi doresc ca ei sa ramana in echipa noastra si sa lucram impreuna, nu am reusit sa indepartez perceptia generala conform careia ei ar fi fost "indepartati" de la site printr-un plan bine organizat.

3) Am acordat o sansa in cadrul acestui proiect unor oameni care au facut (la fel ca toata lumea) greseli in trecut, dar care au oferit numeroase sugestii constructive si s-au implicat cat de mult si cat de bine au putut. Desi si in cazul lor ar trebui sa se aplice politica de amnistie generala, respectivii oameni au fost denigrati, defaimati, si demonizati de catre un numar semnificativ de membri ai comunitatii FCS, inclusiv de catre fosti sau actuali membri ai echipei. Lipsa generala de atitudine fata de aceste atacuri personale mi se pare de-a dreptul ingrijoratoare.

Trag un semnal de alarma in legatura cu starea grava a comunitatii FCSTEAUA.RO. Am preluat conducerea acestui site ce are ca subtitlu "atitudinea oficiala a suporterilor stelisti" intr-un moment in care el reprezenta de fapt doar factiunea radicala impotriva conducerii clubului atat prin componenta redactiei cat si prin atitudinea de moderare a forumului. Singurul mod in care FCSTEAUA.RO poate redeveni site-ul tuturor suporterilor este prin promovarea celor 10 principii cu rol de constitutie a site-ului nostru intr-un mod atat de convingator incat acei membri ai echipei care aleg sa paraseasca site-ul din cauza lor sa realizeze ca atitudinea lor este una de evitare a unor dezbateri ce trebuie purtate.

Imi asum complet esecul acestui proiect si naivitatea care a stat la baza lui, si invit CD AISS sa desemneze un alt director executiv care se poate achita mai bine de sarcinile sale decat am facut-o eu.

Tiberiu Florea

FCSTEAUA.RO

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua - Sageata Navodari, atmosfera 1 - OmBun

Steaua - Sageata Navodari, atmosfera 2 - OmBun

Steaua - Sageata Navodari, 5:0 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a