home
13-09-13

Ajutor pentru Viorel Turcu

Viorel Turcu este fost jucator la Steaua, Pitesti, Dinamo, si Scornicesti. A avut niste probleme si a ramas fara ambele picioare.

In momentul de fata are proteze (una cumparata de primarul de la Chiajna, iar cealalta de Gigi Becali). Pentru a putea folosi aceste proteze, sunt necesare niste sosete speciale, care costa destul de mult. Intrucat vechile sosete se stricasera, nu a mai putut folosi protezele pana nu a cumparat alte sosete, numai ca pana a facut rost de bani pt cele noi, nu a putut merge si s-a ingrasat, iar acum protezele sunt prea stramte si ii fac rani. Astfel, de 8 luni nu mai poate merge decat in carucior si nu a mai iesit din casa.

Solutia acestei probleme ar fi schimbarea cupelor de la proteze, costul fiind de 9.300 ron. Pt asta ar fi nevoie sa incercam sa strangem donatii sau sponsorizari.

Contul bancar al lui Viorel Turcu este: RO05CECEB50208RON2950107

In plus am luat de la Viorel Turcu numarul de telefon al lui Helmuth Duckadam, care incearca sa il ajute, si al lui Miodrag Belodedici (acesta i-a promis ca-l va ajuta, vorbind cu Hagi si ceilalti sa organizeze un meci pt Turcu). De asemenea cred ca ne-ar putea ajuta cu o declaratie si Bumbescu.

De asemenea, cred ca toti cei care au fost coechipieri cu Viorel Turcu ar putea contribui, macar la nivel mediatic.

Claudiu Untaru (0726.740.561)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a