home
27-08-13

Legia - Steaua 2-2 / Dupa cinci ani, din nou in grupele Ligii!

Steaua a forţat pătrunderea în grupele Ligii Campionilor la Varşovia în faţa a 30.000 de polonezi furioşi. Au marcat Radovici (minutul 27) şi Stanciu (minutul 6) şi Piovacarri (minutul 8).


Echipele de start:

Legia Varşovia: Kuciak - Berezyski, Dossa Junior, Rzezniczak, Wawrzyniak - Vrdoljak, Furman - Kucharczyk, Radovici, Kosecki - Saganowski

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Popa, Stanciu, Tănase – Piovaccari. Lipsesc Pintilii – suspendat şi Chiricheş – accidentat.

După lecţia de ultraserie predată de echipa gazdă, Steaua deşi a păstrat posesia, început temător primele 5 minute. De cealaltă parte, nici Legia n-a forţat, dând că joacă la egal.

În minutul 6, în urma unei acţiuni personale, Nicuşor Stanciu deschide scorul după un şut plasat din interiorul careului. 1-0 pentru Steaua!

În minutul 8, Filip profită de naivitatea mijlocaşilor polonezi, aparent bulversaţi după deschiderea rapidă de scor, recuperează mingea şi pasează pe culoar pentru Piovacarri. Acesta driblează fundaşul advers şi trimite agonizant de încet mingea în poartă. 2-0 pentru Steaua!

În minutul 10, Legia are prima ocazie. Gardoş respinge în corner în urma unei centrări de pe partea dreapta.

În minutul 15, polonezii obţin o nouă lovitură de colţ. Tănase este depăşit şi Rzezniczak trimite puţin peste poarta noastră.

În minutul 20, după un joc de pase precis, jucătorii Legiei reuşesc să înscrie prin intermediul aripii drepte – Kucharczyk. Arbtrirul de margine a anulat golul pe motiv de off-side. Reluările i-au dat dreptate.

În minutul 25, pe un contraatac Tănase ajunge în flancul stâng, de unde şutează în portarul advers. Corner pentru Steaua. Bate Bourceanu, dar steliştii nu concretizează nimic.

În minutul 27, Latovlevici este depăşit în urma unei centrări din partea stângă şi Radovici reduce din avantajul Stelei cu o lovitură de cap.

Georgievski primeşte galben în urma unui fault.

Urmează minute bune de joc echilibrat, în care Steaua ţine de rezultat şi pasează cu calm spre iritarea polonezilor.

În minutul 38, Stanciu şutează în peluza în urma unei deviere fericite.

În minutul 40, Bourceanu comite un henţ şi dă o nouă fază fixă polonezilor. Se observă o anumită nervozitate între jucătorii stelişti. Miza partidei şi-a pus amprenta.

După o serie de pase de excepţie, Legia ne ţintuieşte în propriul careu. Furman reuşeşte un şut bun de la distanţă. Respinge Tătăruşanu în margine.

Cu puţin înainte de pauză, Filip şi Stanciu scapă singuri spre poarta adversă. Cei doi nu se înţeleg şi Steaua ratează o oportunitate importantă.

În continuare, Steaua se joacă cu ocaziile. Tănase şutează pe lânga bara în urma unei incursiuni în flancul stâng.

După un minut de prelungiri, arbitrul fluieră finalul primei reprize. În contrast faţă de meciul tur, Steaua a marcat două goluri din două jumătăţi de ocazie si conduce cu 2-1.

În minutul 48, Wawrzyniak forţează şi şutează imprecis de la distanţă.

Steaua face pasul înapoi şi cedează deliberat iniţiativa polonezilor. Gardoş respinge mingile pe bandă rulantă.

Legia nu găseşte soluţii în ofensivă. Jocul dur, de uzură nu produce ocazii concludente de gol.

În minutul 59, Reghe face prima mutare, îl scoate pe Stanciu şi-l introduce pe Cristea. Bourceanu primeşte galben. Lovitură liberă periculoasă pentru Legia. Polonezii nu se înţeleg şi irosesc lovitura liberă.

În minutul 63, Szukala trimite în braţele portarului advers în urma unei centrări ale lui Bourceanu.

Legia obţine o nouă lovitură liberă. Furman bate slab, dar obţine o lovitură de colţ. Prinde Tătăruşanu. Latovlevici pierde mingea pe contraatac, însă repară acelaşi Tătăruşanu.

În minutul 72, Tănase se accidentează şi este înlocuit de către Tatu.

În minutul 75, Filip ia pe cont propriu o fază de atac, şutează de la 20 de metri şi obţine un corner.

În continuare, ambele echipe nu conving şi se anihilează reciproc.

În minutul 85, Kuciak îl faultează pe Piovacarri şi primeşte galben. Jocul este întrerupt minute bune. Execută Cristea şi obţine un nou corner.

În minutul 89, Filip trece pe lângă majorarea scorului.

Arbitrul de rezervă dictează 4 minute de prelungire.

Polonezii reduc din diferenţă. 2-2! Emoţii pe final!

Arbitrul fluieră finalul meciului şi Steaua se califică în grupe!

Joga Bonito

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Principiile FCSTEAUA.RO

Principiile pe baza carora functioneaza FCSTEAUA.RO pot fi gasite aici.

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a