home
10-06-13

Si Hrebenciuc crediteaza Steaua

Alaturi de simbolul grobianismului din Romania, la creditarea Stelei pune umarul, mai nou (si in mod oficial) si simbolul coruptiei politicii din Romania, familia Hrebenciuc.

Din ProSport:

Steaua a primit săptămâna trecută prima tranşă de bani din partea noului „sponsor“. Din ea vor fi plătiţi şi angajaţii clubului, care au cinci luni de întârziere

În cazul în care roş-albaştrii vor fi excluşi din cupele europene, Hrebenciuc îşi va recupera investiţia din drepturile tv pe care Steaua le va încasa în februarie 2014

Arestarea lui Gigi Becali a lăsat în beznă clubul din Ghencea. Pentru o scurtă perioadă, jucătorii au crezut că nu vor mai vedea vreun euro câteva luni bune, însă implicarea lui Viorel Hrebenciuc a liniştit apele învolburate. ProSport a dezvăluit în exclusivitate implicarea deputatului la Steaua, iar rezultatul s-a văzut imediat, în contul fotbaliştilor intrând salariile restante. Săptămâna trecută, omul de afaceri, prin vocea fiului Andrei Hrebenciuc, a discutat cu conducerea: „În cel mai scurt timp vom vira un milion de euro!“ Şi s-a ţinut de cuvânt, roş-albaştrii reuşind să revină financiar pe linia de plutire.

Banii din TV au mers la Becali

„Da, voi ajuta Steaua“, a fost mesajul lui Hrebenciuc pentru ProSport, din urmă cu aproape două săptămâni. Steliştii ar fi întâmpinat probleme mari financiare după ce şi din partea UEFA au primit doar 500.000 de euro cotă de market-pool. Mai mult, se pare că la începutul lunii mai Gigi Becali ar fi primit în avans din partea lui Dumitru Dragomir o rată din drepturile tv, care ar fi trebuit să intre în luna iunie în contul clubului. Ce s-au întâmplat cu banii? „Gigi a avut nevoie, nu ştim pentru ce, dar din banii ăia de la Ligă şi-a rezolvat el anumite probleme, nu s-au plătit salariile jucătorilor sau ale angajaţilor“, au dezvăluit surse din conducere.

Si liga îi poate returna banii

Nici următoarea rată pe care ar trebui să o primească Steaua din drepturile TV nu va intra în contul clubului. Banii vor fi redirecţionaţi către Andrei Hrebenciuc, cel care a făcut un contract de împrumut cu trupa roş-albastră. „Dacă nu vom fi primiţi în cupele europene, am stipulat în contractul dintre noi şi Hrebenciuc ca banii să îi primească în februarie 2014, atunci când LPF va vira următoarea rată din drepturile TV. Dacă vom evolua în grupele Champions League, atunci îi vom restitui şi mai repede milionul de euro. Oricum, ni s-a promis că ne va mai ajuta cu două milioane de euro în următoarea perioadă“, au dezvăluit aceleaşi surse.

Milionul de euro obţinut acum ar putea rezolva şi problema atacantului dorit.

„Miercuri voi avea discuţia pentru a i se da OK-ul unui atacant străin, iar săptămâna viitoare începem pregătirea”, a spus unul dintre manageri în cursul zilei de sâmbătă. Fotbalistul de care se tot discută în Ghencea este Osarimen Ebagua, nigerian pe care steliştii îl vor împrumut. În schimbul jucătorului, Steaua va plăti către Varese 300.000 pentru şase luni şi încă un milion de euro dacă atacantul de 27 de ani va confirma.

Asigurări pentru Reghecampf

Pentru a calma incertitudinea şi pe banca tehnică după încătuşarea lui Gigi Becali, Andrei Hrebenciuc a discutat şi cu Laurenţiu Reghecampf. Înainte de meciul cu FC Braşov, fiul deputatului PSD a mers în Ghencea pentru a pune la punct orice nelămurire. „Ce jucători vrei tu, pe ăia îi aducem, nu contează. Nu îţi face griji, de câţi bani va fi nevoie, eu voi da. Şi de salarii, şi de prime, de tot! Sunt dispus să dau trei milioane de euro în următoarele două luni”, ar fi fost mesajul lui Hrebenciuc Jr. pentru tânărul tehnician stelist.

„Îi vrem pe Alibec, Sănmărtean şi Chiţu“

Deşi nu ştiu încă dacă vor evolua în Champions League, roş-albaştrii doresc să întărească trupa lui Reghecampf. Doi jucători de la Viitorul Constanţa şi unul de la FC Vaslui sunt pe lista managerului din Ghencea. „Dacă nu pleacă nimeni, nu ne interesează niciun jucător. De ce să schimbi o echipă care a realizat asemenea performanţe? Însă, continuă negocierile pentru un atacant străin, cu Alibec, Sănmărtean şi Chiţu. Sunt jucători de valoare şi sunt bineveniţi, dar nu suntem disperaţi să îi aducem“, a spus managerul.

_______________________________________

„Steaua nu va avea nicio problemă financiară, pentru că un club care a făcut milioane de români fericiţi nu are voie să se prăbuşească. Trebuie să avem în ţara asta valori de neatins. Restul discuţiilor sunt inutile”, a spus Andrei Hrebenciuc pentru Gândul in data de 4 iunie.

_______________________________________

Din "dosarul Valiza":

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Gigi Becali, CONDAMNAT DEFINITIV LA 3 ANI DE INCHISOARE cu executare

Gigi BecaliGigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şe