home
31-05-13

Inca un titlu, inca un cui

Inca un cui in sicriul Stelei. Acum vreo 4 ani, am luat hotararea sa nu mai merg la nici un meci al Stelei. N-am vrut ca cel pe care nu-l doresc la Steaua sa beneficieze de banii mei. Am renuntat, cu toate ca mai aveam abonament pe tot returul. Unii au facut la fel, altii nu.

Unul dintre motivele pe care le-am auzit au fost: crezi ca sta el in banii tai, crezi ca pleaca. Dar daca voi mergeti si platiti bilete/abonamente atunci pleaca ? Cu timpul, cei care au renuntat sa mearga la meciuri au fost mai multi. Cand am auzit ca Steaua va juca pe Arena Nationala, m-am gandit ca nu va fi prea convenabil pentru el sa plateasca, daca vin putini spectatori la meci.

Reghecampf a facut o echipa care a calcat totul in picioare si, dupa multi ani, am vazut in unele meciuri mentalitate de invingatori. Trebuie sa dam Cezarului ce este al Cezarului. Iar asta a facut pe multi sa se intoarca la stadion. As fi mers si eu macar la un meci de Europa League, ca sa vad stadionul, mai ales ca locuiesc in zona, dar am avut taria sa-mi pastrez hotararea pe care am luat-o tot eu si n-am mers. Si nu voi merge nici de acum inainte, pana cand el nu va pleca.

N-am sa-i condamn pe cei care s-au intors la stadion. Am strigat si eu inceputul anilor 2000, impreuna cu tot stadionul, „Ciobanul” si, pentru asta, nu merit sa arunc eu cu piatra. Dar vreau ca ei sa se intrebe cateva lucruri:

Daca Steaua n-ar fi avut rezultate m-as fi intors la stadion?
O sa-mi pot privi copilul in ochi cand va creste si ma va intreba: "Tata, pentru tine contau mai mult rezultatele sau demnitatea?"
Acum ca el este la puscarie voi sta acasa ? Daca da, de ce? Daca nu, de ce ?
Ce s-ar fi intamplat daca stadionul ar fi fost mai mult gol sezonul acesta ?

Despre condamnarea lui nu sunt prea multe de spus. Niste carpe de judecatori care au dat un verdict la alibi. Daca este vinovat, asa cum spun ei, trebuia sa-i dea mai mult. Pentru fapte similare, orice anonim ia mult mai mult, pentru sume mai mici. Daca nu, trebuia sa-l achite, cum au facut si prima data, pentru ca nu s-au administrat probe noi. Vedeti diferenta intre doua verdicte date de niste judecatori care, teoretic, au acelasi nivel profesional?

In "dosarul valiza", el este judecat pentru coruptie, desi banii erau pentru ca meciul sa joace pe bune. Trebuia judecat pentru fals in acte (fapt pe care l-a recunoscut) si trebuia intrebat de provenienta banilor. Asta trebuia facut. Presimt ca motivarile sentintelor vor fi hilare pentru orice om cu bun simt.

Cei care ati fost la stadion sezonul acesta, bucurati-va! La cum evolueaza lucrurile, pentru urmatorul titlu probabil veti astepta mai mult, iar copiii vostri probabil nu vor mai avea o Steaua de care sa se bucure.

Inainte ca Steaua sa renasca ea trebuie omorata si ingropata. Vor dispare toti parvenitii, toti suporterii de ocazie si toti cei care sunt amatori de teatru ieftin.
Daca el va vinde echipa si aceasta va fi retrogradata in B, C eu voi fi unul dintre cei care isi va face abonament.

Toate bune!

Bogdan
(Bodanel)


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Gigi Becali, CONDAMNAT DEFINITIV LA 3 ANI DE INCHISOARE cu executare

Gigi BecaliGigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şe