home
31-05-13

Cuvintele unui incepator

Sa zicem ca sunt la inceput pe site, pe forum, dar nu si pe stadion, nu si in peluza.

Peluza; un cuvant ce l-am auzit prima oara de la un unchi, un om care vorbea de Steaua cu lacrimi in ochi de bucurie. E veteran, stabilit in Germania. Astazi lacrimile lui sunt fizic la fel, dar bucuria a fost inlocuita de dezgust, durere, si speranta oarba. Nu se mai regaseste cu Steaua, cu peluza in care si el ca si mine a crescut. M-a intrebat ce se intampla, de ce acea unitate nu mai exista...

I-am raspuns fara voce in glas, ca asta a ajuns Steaua. Se mai uita la stiri si mai citeste pe internet dar s-a pierdut, s-a ratacit de Steaua. Aproape si eu, si cat am iubit si inca iubesc culorile astea doua, dar iubirea asta pare ca moare, zi de zi, treptat de cu o siguranta ce ma sperie. In anii de scoala generala si chiar si in liceu ma prindeau fugind de la ore, fugind de oriunde numai sa ajung intr-un singur loc: B-dul Ghencea, Nr. 34-35, Sector 6.

Azi aproape am uitat sa fug, sa fug de la birou, de acasa, am ratacit sufletul. Uneori stau cu biletul in mana si ma uit la el, prin el, si ma intreb oare voi mai vedea Steaua asa cum eu de ea m-am indragostit? Prima iubire, primii fiori au fost nu cu prima fata, ci cu prima torta aprinsa pe gardurile din Ghencea cand umpleam spatele portii si careul de confetii aruncate la semnal, la unison.

Astea sunt povesti vechi, si n-ar ajunge o zi sa scriu fiece amintire aici. Sper sa fie bine cu articolul, sa nu ma injure nimeni, sa aprecieze ca am scris din suflet, sper sa pot sa mai scriu aici pe viitor, dar cel mai mult sper sa scriu aici despre Steaua curata, ce si-a recapatat identitatea, onoarea si respectul. Sper sa imi duc baiatul de mana in peluza, sa-i spun cum mie mi-a spus unchiul meu "Vezi? De-aia nevasta ma cearta, ca iubesc sa fiu aici si nu pot sa renunt".

In final vreau sa multumesc Peluzei SUD, prin ei, prin spiritul lor speranta inca nu moare si merg la stadion in continuare.
Dar cel mai mult vreau sa-i multumesc lui, unchiului meu, ca m-a ajutat sa-mi colorez sufletul ros-albastru. Multumesc, V.!

shalimar189

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Gigi Becali, CONDAMNAT DEFINITIV LA 3 ANI DE INCHISOARE cu executare

Gigi BecaliGigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şe