home
27-05-13

Scrisoare deschisa adresata FRF, LPF si altor autoritati interesate

In urma interventiilor domnului Alexandru Boc, vicepresedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, facute in data de 26 mai 2013, la postul romania tv, in jurul orelor 17:25-17.30, ocazie cu care sus-mentionatul oficial a opiniat, subliniat si intarit pozitia conform careia Gigi Becali nu are nicio legatura conventionala cu clubul Steaua si o eventuala condamnare nu ar produce efecte sportive asupra FC Steaua, neputand fi demonstrate nici legatura dintre Steaua si Becali, si nici legatura dintre milioanele de la Cluj si Steaua, invederem celor interesati urmatoarele.

In cazul unei condamnari definitive in cazul “Valiza”, care nu ar atrage sanctiuni sportive corespondente din partea institutiilor sportive pentru Steaua, pe motiv de “Becali nu are/nu avea functie la Steaua”, avertizam Comisiile de Disciplina ale FRF si LPF – atat membrii aflati in functie, cat si membrii care au exercitat functii in perioada 2006-20013 –, ca vor face obiectul unor denunturi penale pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu in forma continuata, prin nedeclararea ca persona non-grata a d-lui Becali George (vezi aici premisa legala si 1% din motive), respectiv pentru favorizarea infractorului.

Dlui. Becali i se creeaza pe viitor avantaje economice, din ceea ce produce clubul Steaua (bani din tv, bilete, UEFA). Prin neluarea masurilor sportive regulamentare, respectiv retrogradarea Stelei, dl. Becali ar beneficia direct de un folos, respectiv avantaje materiale majore, injuste, obtinute in urma unei activitati infractionale.

Punctam doar faptul ca la data de 27 martie 2008, dl. Becali George era SUSPENDAT de Comisia de Disciplina, pe motiv de declaratii jignitoare. Respectiv, este evident ca, la momentul respectiv, legatura dintre d-lui si Steaua era una efectiva, recunoscuta ca atare de catre institutiile sportive.

Mai mult, din punct de vedere al reglementarilor sportive, art. 4, “Persoane”, stipuleaza in mod clar: Sub incidenţa regulamentului disciplinar se află nu doar oficialii clubului, ci şi:
c) alte persoane a căror apartenenţă la un club este de notorietate si nu a fost contestată până la momentul săvârsirii unei abateri;

Este irelevant cine apare in acte, atat timp cat dl. Becali a aparut mereu, ca lider al prezentelor in presa romanesca, in calitatea unica, necontestata vreodata, de conducator suprem al clubului steaua, 90% dintre subiectele dezbatute fiind in legatura cu Steaua – “decizii, planuri, ce se va intampla, ce veti face in continuare” etc.

Aceasta situatie de fapt poate fi lesne demonstrata, prin mijloace de proba. Este facil de urmarit fluxul financiar: respectiv de unde intrau banii in club; respectiv de unde aveau banii cei care creditau clubul. Se va vedea ca acestia beneficiau de imprumuturi de la dl. Becali George. De asemenea, numitii Gheorghisor Iulian, Sponte Teia, Stoica Mihai, respectiv Argaseala Valeriu, pot cerifica rolul lui Becali in cadrul deciziilor care se luau relativ la viata economica a clubului.

Este de cvasi-notorietate statutul cu care dl. Becali a aparut in mass-media in ultimii ani, respectiv aceea de creditor/finantator/proprietar de facto al clubului Steaua, om care decide si beneficieaza singur de toate produsele materiale ale activitatii economice desfasurate prin intermediul FC Steaua.

Atragem atentia: zeci de suporteri stelisti, cetateni majori ai statului roman, vor depune denunturi penale cu privire la sus-mentionatele infractiuni, pentru care membrii comisiilor de disciplina ale FRF si LPF vor trebui sa raspunda conform legii: abuz in serviciu in forma continuata, respectiv favorizarea infractorului. De asemenea, in cazul unor minime incercari de musamalizari sau tergiversari, vom prezenta in mod desfasurat intreaga situatie la departamentele competente FIFA si UEFA, precum si in sute de redactii de presa euro-atlantice.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Gigi Becali, CONDAMNAT DEFINITIV LA 3 ANI DE INCHISOARE cu executare

Gigi BecaliGigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şe