home
26-05-13

Severin - Steaua 1-1 / Joc penibil, gol superb al lui Iancu

Steaua a evitat în ultimul moment o nouă umilință în acest final de sezon, reușind să egaleze în minutul 90 la Severin prin golul lui Gabi Iancu ('90+1). Scorul a fost deschis de Mihai Roman pentru gazde în prima repriză ('25).



Primele faze periculoase la poarta adversă au aparținut steliștilor, însă gazdele au înclinat imediat balanța de partea lor cu ocazii mai multe și mai clare de gol. Deschiderea de scor a venit în minutul 25, pe fondul unui joc tot mai convingător al Severinului, care a punctat prin Mihai Roman, după ce Tătărușanu respinsese un prim șut al lui Brata.

Șuturile de la distanță ale lui Dorel Stoica și aparițiile lui Brata și Neacșa la finalizare i-au dat mari bătăi de cap lui Tătărușanu, dar portarul Stelei a reușit să scape fără un al doilea gol.

De cealaltă parte, Hotoboc a avut și el ceva de lucru, la ocaziile semnate de Rusescu și Cristi Tănase spre finalul primei reprize.
La pauză, Reghecampf l-a trimis între buturi pe Cojocaru, iar Steaua a început să preseze tot mai mult. Hotoboc și-a salvat echipa în minutul 56 la o dublă ocazie a roș-albaștrilor, portarul Severinului intervenind excelent la șutul lui Latovlevici și apoi la cel al lui Adi Popa.

Tot Hotoboc a fost eroul gazdelor și în ultimul sfert de oră, când l-a împiedicat de două ori pe Rusescu să înscrie golul egalizator. Acesta a venit până la urmă în minutul 90, la o fază în care Hotoboc a fost prins pentru prima dată pe picior greșit. Gabi Iancu a marcat al doilea său gol din acest sezon cu un șut cu stângul la colțul lung, din marginea careului.

onlinesport.ro

CS Turnu Severin: Hotoboc - Dănănae, Asanovici, Tătaru, Dzhalilov - Hasanovici, D. Stoica - Brata (Bălău '85), Vranjkovici, M. Roman - Neacşa (Tole '90). Antrenor: Ionel Gane

STEAUA: Tătăruşanu (Cojocaru '46) - Georgievski, Szukala, Filip (Iancu '29), Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Rusescu, Tănase (Nikolici '59) - Rocha. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Jucătorii stelişti au intrat pe teren cu un banner pe care era inscripţionat un mesaj de susţinere pentru patronul lor, Gigi Becali, aflat în închisoare: "Atenţie, CEDO...5>3".

Laurentiu Reghecampf: "Am avut o săptămână foarte grea, a fost această problemă cu patronul echipei. Programul jucătorilor era făcut dinainte, nu i-am chemat din vacanţă. Le-am dat 10 zile libere, după care trebuiau să revină pentru acest meci. Ne gândim foarte atent când facem programul pentru aceşti jucători care vin din vacanţă.

Eu cred că toţi jucătorii au depus efort, au încercat să câştige meciul, a fost şi pentru ei o săptămână foarte grea.

Ne pare rău în primul rând pentru patron, suntem alături de el, dar nu-l putem ajuta decât prin câştigarea meciurilor. Noi încercăm să fim alături de patronul echipei, să îi oferim momente de bucurie. La Steaua, lucrurile vor fi ca şi până acum.

Noi am fost foarte dezamăgiţi de prestaţia unor jucători la meciul cu Viitorul. Când îmbraci tricoul Stelei, trebuie să demonstrezi că poţi face faţă. Dacă vom considera că există jucători care nu fac faţă, vor pleca".

Ionel Gane: "Pot să spun că acest punct este ca o victorie pentru noi, deoarece am făcut un joc foarte bun în faţa unei echipe a Stelei completă. Nu am ce să le reproşez băieţilor, din contră, îi felicit pentru problemele puse campioanei României. Adversarii nu mi s-au părut aşa relaxaţi, cred că au venit destul de montaţi după eşecul cu Viitorul. Au avut însă parte de o replică bună din partea noastră, trebuie scos în evidenţă şi acest lucru.

Până la urmă, am reuşit rezultate bune cu o echipă încropită într-o lună. Îmi pare rău doar că oficialii fotbalului românesc au anunţat cine primeşte licenţa şi cine nu cu 6 etape înaintea finalului, astfel că jucătorii mei şi-au pierdut motivaţia. Acest lucru ar trebui făcut după finalul sezonului".

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Istorie in ROS ALBASTRU - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Gigi Becali, CONDAMNAT DEFINITIV LA 3 ANI DE INCHISOARE cu executare

Gigi BecaliGigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şe