home
23-05-13

Titlul va fi sarbatorit in Piata Constitutiei

Maimutica infractorului de drept comun Gigi Becali ("Eu i-am ordonat managerului să facă ce-a facut. Cand l-am vazut că dadea din maini ca o pasare, lesinam de ras. Astea sunt trairile cu Rapid si cu Dinamo. Eu vreau să rad de ei si d-aia il pun pe manager să facă gesturile astea") a anuntat pe Facebook faptul ca bucuria pentru cucerirea titlului este mai mare decat doliul pentru disparitia din prim-plan a simbolului grobianismului din Romania.

"În urma reacţiei suporterilor Stelei şi a discuţiilor pe care le-am purtat cu Laurenţiu Reghecampf şi cu unii dintre jucători, vă informez că festivitatea de premiere a Campioanei României 2012-2013 va avea loc la National Arena, marţi, 28 mai, imediat după meciul Steaua - FC Braşov, iar echipa va pleca spre Piaţa Constituţiei într-un autobuz descoperit, urmând ca în piaţă să se sărbatorească titlul împreună cu suporterii.

Am înţeles că - indiferent de situaţia dramatică în care se afla în prezent patronul nostru - nu pot răpi fanilor şi băieţilor bucuria celebrării acestui titlu atât de aşteptat şi m-am conformat.

P.S. Sper să găsim înţelegere la Primăria Municipiului Bucureşti şi la RATB în sensul de a primi răspunsuri favorabile la solicitările noastre".


Meciul cu FC Braşov va avea loc marti, 28 mai, de la ora 20:30, pe Arena Nationala.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Istorie in ROS ALBASTRU - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Gigi Becali, CONDAMNAT DEFINITIV LA 3 ANI DE INCHISOARE cu executare

Gigi BecaliGigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şe