home
22-05-13

Un om rau

Acum cateva luni, am luat decizia sa nu mai nu mai spun, sa nu mai scriu, sa nu mai folosesc numele puscariasului Becali si asa am si facut. Pana ieri. Condamnarea sa mi-a adus o bucurie cum nu am mai trait de mult timp. M-am simtit razbunat, am simtit ca s-a facut dreptate si, cel mai important, am simtit din nou ca exista speranta pentru tara asta.

Din pacate, toate aceste sentimente frumoase au tinut foarte putin. Au fost inlocuite treptat cu dezamagire. Multa, multa, multa dezamagire. Nu ma asteptam ca in Romania furata, in Romania suferintei, in Romania nedreptatii, in Romania mizeriei, in Romania de azi sa mai existe oameni care sa poata sa ceara eliberarea puscariasului Becali. Poate ca sunt eu naiv.

Sau poate ca acesti oameni au nevoie de cineva sa le explice pe ce lume traiesc.

Puscariasul Becali a primit ceea ce a meritat!

Puscariasul Becali nu e un om bun, asa cum incearca unii sa il prezinte. El e un om rau, un om foarte, foarte rau.

Puscariasul Becali, impreuna cu alti puscariasi ca si el, a furat statul roman. Ne-a furat pe noi! A furat multi bani de la noi. El nu a fost niciodata afacerist, a fost si este un infractor.

Puscariasul Becali le-a facut rau multor oameni. Case construite, facturi de curent platite, cadouri de colinda sau bani dati bisericii, toate acestea sunt nimicuri, sunt doar 1% din ceea ce a furat si poate ca nici atat. Mai mult, tot ce a facut el a fost pentru propria sa persoana, pentru imaginea sa. Niciodata, va garantez eu, NICIODATA NU S-A GANDIT LA ALTCINEVA!

Puscariasul Becali nu e un bun crestin. Nu e nici macar un crestin. Blasfemia facuta de el, usurinta cu care se foloseste de numele Domnului, faptul ca el se considera vreun reprezentant al divinitatii pe pamant provoaca dezgust atat celor credinciosi cat si celor care nu cred.

Puscariasul Becali nu a facut niciodata vreun bine Stelei. El a facut doar rau. Unii vor sa credem ca Steaua ar fi murit fara el. FALS! El a furat Steaua. El nu a cumparat-o, nu a licitat pentru ea, nu a investit nimic. El a furat aceasta echipa, luandu-le altora posibilitatea de a o cumpara, s-a folosit de ea, i-a furat castigurile, i-a murdarit numele si a facut din ea cea mai urata echipa din fotbalul romanesc.

Puscariasul Becali nu a fost un conducator bun. A bagat toate afacerile sale in pamant. Multi oameni au ajuns someri, fara bani. A distrus familii! Arcom, Avicola Iasi, Uzina Dragasani sunt doar cateva exemple. Peste toate troneaza Steaua care, chiar daca a facut bani, a suferit cel mai mult. Va trebui sa treaca mult timp pana cand imaginea Stelei va fi din nou curata. In momentul de fata Steaua e o echipa care face blaturi, care umbla sa dea mita, care terorizeaza jucatori si distruge cariere, o echipa rasista, xenofoba, fara pic de respect pentru fani sau pentru cei care au facut odata ceva pentru ea. In alte cuvinte, Steaua de acum e exact imaginea puscariasului Becali.


Puscariasul Becali nu a facut niciodata nici macar un varf de ac de bine nimanui, indiferent ca vorbim despre oameni, animale(puteti sa fiti siguri ca oile lui erau terorizate), masini, echipe de fotbal, etc. Va rog sa intelegeti asta!

Acest puscarias nu merita gratiat, nu merita iertat, nu merita sustinut.
Acest puscarias a primit exact ceea ce a meritat. Ba a primit chiar prea putin. Merita mai multi ani de puscarie grea, multi, multi ani de puscarie grea. Asta merita el si cei ca el, verii lui, prietenii lui, cei care il pupa-n fund, sclavii lui, toti merita aceiasi soarta.

Fara cei ca ei, lumea ar fi un loc mult mai bun. Asa ca bucurati-va linistiti de raul lor, doriti-va sa fie toti bagati la puscarie. Asta merita acesti oameni!

In incheiere vreau sa atrag atentia asupra unui lucru. Nu sunt un om religios sau superstitios. Nu pot insa sa nu observ ca verii Becali au toti fete. Fara un fiu care sa le continue linia, numele Becali va muri odata cu ei. Asa cum si trebuie. Asa cum si merita!

Adrian

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Gigi Becali, CONDAMNAT DEFINITIV LA 3 ANI DE INCHISOARE cu executare

Gigi BecaliGigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şe