home
05-04-13

"...care vor sparge Europa in doua"

Fara indoiala ca, peste vreo 50 de ani, dupa ce (stra)nepotii nostri o sa citeasca presa de azi, o sa fie ca in bancurile de tip 'radio Erevan', de dinainte de '89, precum:

- Ce e foarte mare, face zgomot foarte mult, consumă 20 l de benzină pe oră, scoate mult fum şi taie mărul în trei ?
- Aparatul românesc de tăiat mărul în patru.


Cu siguranta ca si bancurile cu Indezirabilu' o sa contina expresii de genul 'zgomot foarte mult', 'mult fum' si 'taie', mai ales cand o sa se aminteasca si de dusmanii 'mnealui.

Pentru stelistii care si-au astupat urechile, pentru stelistii care nu mai vor sa auda, ci doar sa ignore, ori pentru stelistii care inca se intreaba de ce istoria ultimilor zece ani a fost atat de vitrega, le oferim o mostra de 'zgomot foarte mult' si 'mult fum', precum si niste 'taie' (vizibil in coltul din dreapta, sus), care are sensul de viitor amanetat.



Criza nu a fost tot timpul, circ, insa, din belsug, din 2000 incoa'. Sa ne amintim, deci, si de marlaniile - mai mult sau mai putin mediatice - pe care s-au bazat giganticele retete contra cancerului la limba. Plus dovada ca ciocurile unor zburatoare pot pulveriza 513 scaune de plastic.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
49 ani de la 05-04-1964

Ziua de nastere a lui Marius Lacatus

Atacant, remarcat prin viteza si un simt al portii foarte dezvoltat. Palmares: 10 titluri, 6 cupe, 2 finale CCE (una castigata), 3 semifinale CCE, Supercupa Europei ('87), finalist in Cupa Intercontinentala ('86). Peste 350 de jocuri si 90 de goluri.
Istorie Ros-Albastra 02 - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

HELMUTH DUCKADAM, premiat pe "Sanchez Pizjuan"

Helmuth Duckadam si Jose Maria del NidoClubul andaluz l-a invitat pe Duckadam să sărbătorească pe "Sanchez Pizjuan" 27 de ani de la cîştigarea Cupei Campionilor Europeni şi a avut preţ promoţional pentru români la partida cu Zara

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�