home
01-04-13

Otelul Galati - STEAUA 1-1 VIDEO

Otelul Galati a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu impotriva Stelei, multumita unui gol inscris de Cristian Sarghi in ultimele secunde de joc, la o centrare perfecta a lui Laurentiu Iorga, omul partidei. Szukala a fost responsabil cu deschiderea scorului la Galati, in minutul 63.



Fara a avea macar un sut pe spatiul portii lui Ciprian Tatarusanu in prima repriza, Otelul Galati s-a multumit sa se apere eroic in propria jumatate, incercand sa dea lovitura prin rapidul Laurentiu Iorga, despre care s-a spus ca ar fi urmarit scouterii lui Toulouse, prezenti si in tribunele de pe Giulesti, in Rapid-Pandurii 1-0.

Steaua a amenintat pentru prima data poarta galatenilor in minutul 5, cand Alexandru Bourceanu a centrat de la coltul terenului, iar Raul Rusescu a trimis pe directia lui Grahovac din cativa metri.

Zece minute mai tarziu, Cristi Tanase a gasit culoarul de sut, insa a fost blocat partial de Alexandru Benga. In minutul 16, Iasmin Latovlevici a fost la un varf de gheata sa reuseasca o preluare care l-ar fi lasat in situatie de unu la unu cu goalkeeperul galatenilor.

Cea mai frumoasa faza a primei parti s-a consumat in minutul 27, la capatul unor combinatii rapide ale ros-albastrilor, in urma carora Rusescu a primit in marginea careului, dribland si sutand la coltul scurt.

Cu zece minute inainte de pauza, Laurentiu Iorga a tasnit pe contraatac, depasindu-l in viteza pe Iasmin Latovlevici, dar atacul Otelului avea sa se opreasca undeva in marginea careului advers, in lipsa de sustinere; la poarta opusa, Lukasz Szukala l-a facut din nou “mare” pe sarbul dintre buturile echipei galatene.

Alexandru Chipciu a continuat asaltul Stelei prin doua suturi in debutul reprizei a doua, inevitabilul avand loc in minutul 63, dupa o lovitura libera discutabila acordata de catre Alexandru Tudor. Iasmin Latovlevici a trimis in careu, de unde polonezul Lukasz Szukala a pus latul pe coltul scurt pentru 1-0.

In minutul 70, Laurentiu Iorga putea restabili egalitatea din lovitura libera. Ciprian Tatarusanu si-a aparat coltul, retinand fara prea mari probleme. Si aceasta nu avea sa fie singurul moment al lui Tatarusanu, exact si la pasa moale cu capul a lui Daniel Georgievski, din minutul 85.

Finalul le-a gasit pe gazde cu intreg efectivul in careul advers, aici incluzandu-l si pe portarul Branko Grahovac. Cand toti cronicarii, inclusiv noi, se pregateau sa elogieze parcursul perfect al Stelei din campionat, Laurentiu Iorga ne-a dat o palma morala, centrandu-i perfect lui Sarghi, care a egalat intr-un mod asemanator cu faza din care deschisesera stelistii scorul.

Onlinesport

Oţelul Galaţi: Grahovac - Cojoc, Sîrghi, Benga, D. Popescu (Murgoci '57) - Giurgiu, Neagu - Iorga, Didi (Antunes '84), Paraschiv (Astafei '54) - Vancea. Antrenor: Petre Grigoraş.

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa (Tatu '57), Chipciu (Iancu '80), Tănase (Prepeliţă '74) - Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.


Inainte de meci:

Acesta este cel de-al 28-lea meci dintre cele doua echipe si al 14-lea la Galati, potrivit sitului fotbal91.ro:



Ultimele meciuri dintre cele doua echipe:



Desi intemperiile din ultimele 2 saptamani au stricat gazonul de la Galati, Narcis Raducan a dat asiguari ca terenul de joc va fi "impecabil".

"Terenul va fi impecabil. Ne place să credem că lumea s-a obişnuit să ne respectăm nu numai parternii, ci şi blazonul. Vorbim de o fostă campioană, o campioană chiar mai recentă decît Steaua, echipă pe care o întîlnim acum.
Gazonul se prezintă în condiţii perfecte. Avem un antrenor care încurajează jocul de atac şi sînt convins că nu numai pe Steaua ar incomoda-o un teren mocirlos, ci şi pe Oţelul. Din momentul în care s-a pornit ninsoarea, a pornit şi intalaţia de încălzire. Oţelul beneficiază de o astfel de instalaţie, funcţională"


Acesta va fi meciul in care Rîpă, Chiricheş, Bourceanu şi Pintilii se vor reintalni cu tehnicianul Petre Grigoras, caruia ii datoreaza enorm.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

HELMUTH DUCKADAM, premiat pe "Sanchez Pizjuan"

Helmuth Duckadam si Jose Maria del NidoClubul andaluz l-a invitat pe Duckadam să sărbătorească pe "Sanchez Pizjuan" 27 de ani de la cîştigarea Cupei Campionilor Europeni şi a avut preţ promoţional pentru români la partida cu Zara

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�