home
07-03-13

Reghecampf, extrem de optimist înaintea meciului cu Chelsea: „Simt că voi câştiga la pariuri!”

Pentru antrenorul Stelei, meciul cu Chelsea din această seară se anunţă unul extrem de important pentru viitorul său. „Dacă jucătorii mei pun în practică tot ce am discutat la antrenamente, după meciul de diseară voi fi un om extrem de bogat. Dacă-mi ies absolut toate combinaţiipe pariate, probabil nu voi fi nevoit să mai muncesc niciodată”, s-a lăudat Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei a explicat că una e să aranjezi meciuri în liga a II-a din România, de exemplu, şi cu totul altceva un meci din optimile Europa League, jucat împotriva deţinătoarei trofeului Champions League. „Cu o astfel de şansă te întâlneşti o dată în viaţă, deci practic am fost condamnat să aranjez cu jucătorii mei acest meci”, susţine Reghe.

Se pare că singurul care nu ştie strategia lui Reghecampf pentru diseară este patronul Gigi Becali, cel care încă speră într-o victorie a Stelei. „E drept că Reghe mi-a cerut împrumut câteva milioane de euro, dar nu sunt pentru pariuri, mi-a zis că sunt reduceri la mall şi vrea să profite de ele”, susţine Becali. „Dar mâine mi-a promis că îmi dă banii înapoi.”

Times New Roman

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Articole promoţionale - Peluza Sud

Esarfe - Peluza Sud Dupa cum v-am promis, Peluza Sud Steaua Bucuresti va incepe sa produca spre vanzare si promovare o serie de materiale cu emblemele Sudului! Primul articol va fi o esarfa,pe fata careia se afla

Inregistrarea meciului STEAUA - Ajax

EROII Cu siguranta sunt persoane doritoare. Asadar: ------------------------------- UEFA Europa League 2012-2013 ------------------------------- Last 32 - 21 february 2013 - Second leg FC STEAUA BU