home
02-03-13

STEAUA - Gaz Metan 3-0 VIDEO&FOTO / La fel sa fie si joi, cu Chelsea!

Steaua a castigat meciul de pe teren propriu, scor 3-0, impotriva lui Gaz Metan Medias. Stefan Nikolic a deschis scorul cu zece minute inainte de finalul primei reprize, Cristi Tanase (44’) si-a lasat echipa in zece, iar Mihai Pintilii (72', 88') a rezolvat ecuatia acestei intalniri cu o dubla, prima in tricoul ros-albastru.



Spre deosebire de etapa trecuta, cand Steaua a evoluat la ralanti pe terenul Universitatii Cluj, meciul de pe National Arena s-a disputat intr-un ritm alert, cu ocazii la ambele porti. Tatarusanu a avut prima interventie buna a meciului in minutul 5, cand a respins in corner sutul deviat al Ciprian Petre. Rusescu a raspuns patru minute mai tarziu, la centrarea lui Cristi Tanase de pe flancul stang, continuata cu o lovitura de cap peste transversala.

In minutul 31, mediesenii au creat cea mai frumoasa actiune de atac a primei parti, maturand intreaga suprafata din marginea careului stelist. Din pacate pentru medieseni, insa, acelasi Ciprian Petre a finalizat cu o pasa la Tatarusanu.

Pe fondul acestei lejeritati, ros-albastri au gestionat corect acest moment psihologic muscand imediat. La atacul urmator, Buzean a facut gresit pasul la ofsaid, iar muntenegreanului Stefan Nikolic nu i-a mai ramas decat sa il execute pe Plesca din apropiere.

Cu un minut inainte de pauza, Cristi Tanase a avut o interventie haotica la iordanianul Bawab si a fost sanctionat ca atare de catre centralul partidei: cartonas rosu, pentru ca golgeterul Raul Rusescu sa puna capat primei parti cu un sut frumos, parat cu ceva dificultate de Razvan Plesca.

Startul partii secunde a adus cu sine doua modificari: Laurentiu Reghecampf l-a introdus pe Mihai Pintilii in locul lui Stefan Nikolic, in timp ce Gigi Multescu a plusat in atac, introducandu-l pe Draghici in locul lui Tahar. In atare conditii, Markovic si Frasinescu au continuat seria ocaziilor la poarta lui Tatarusanu (51’), cel care avea sa anuleze sutul albanezului Llullaku, cinci minute mai tarziu.

Conform tiparului din prima repriza, Steaua a reactionat cu aproape un sfert de ora inainte de final. Mihai Pintilii l-a intins serios pe Plesca, faza a continuat cu Iasmin Latovlevici, care i-a asezat perfect mijlocasului venit de la Pandurii, moment in care tabela s-a modificat din nou, 2-0, gratie unui sut de efect.

Finalul de meci l-a prins pe Vali Negru intre buturile Gazului, dupa ce Razvan Plesca a comis hent in situatie iminenta de gol. Florin Dan a continuat aceasta serie nefasta a oaspetilor cu un nou hent, de aceasta data in suprafata de pedeapsa, Istvan Kovacs a dictat penalti, iar Mihai Pintilii a realizat dubla de la punctul cu var, fata in fata cu Vali Negru.

Onlinesport

Componenta echipelor:

Steaua: Tătăruşanu - Râpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu - Adi Popa, Tănase, Chipciu (Prepeliţă '77) - Rusescu (Tatu '66), Nikolici (Pintilii '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - C. Frăsinescu (Fl. Dan '70), Muth, Markovici, Buzean - Breeveld (Negru '79), Tahar (Drăghici '46) - Llullaku, Eric, C. Petre - Bawab. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Fanii stelişti de la Peluza Sud au afişat un banner cu mesajul: "Emeric Ienei = Steaua. Noi vrem respect".

Clasament:



Inainte de meci:

Astazi se implinesc 11 ani de la cucerirea celei de-a patra Supercupe a Romaniei, 2-1 cu Dinamo, pe "Lia Manoliu", in urma unei "duble" a lui Eugen Trica.

Gaz Metan Mediaş nu a mai pierdut în faţa Stelei din mai 2010, când ardelenii plecau învinşi din Ghencea, scor 0-2. De atunci, Mediaşul a strâns cinci partide fără înfrângere în faţa Stelei şi a bifat chiar şi un succes la Bucureşti, scor 1-0.

Statistica partidelor dintre cele doua echipe, potrivit sitului labtof.ro:





Echipe probabile:

STEAUA: Tatarusanu - Ripa, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Tanase - Tatu. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Gaz Metan: Plesca - Trtovac, Frasinescu, Markovici, Buzean - Tahar, Breeveld - Eric - Avram, Llullaku - Bawab. Antrenor: Gheorghe Multescu

Clasamentul Ligii I inainte de acest meci:


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
7 ani de la 03-03-2006

Aparitia grupului Outlaws

Pe data de 3 Martie 2006 apare grupul Outlaws in Peluza Nord. In 2007 grupul s-a mutat la Peluza Sud.
Steaua-Gaz Metan Medias, atmosfera 1 - OmBun

Steaua-Gaz Metan Medias, atmosfera 2 - OmBun

Steaua-Gaz Metan Medias, 3:0 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Articole promoţionale - Peluza Sud

Esarfe - Peluza Sud Dupa cum v-am promis, Peluza Sud Steaua Bucuresti va incepe sa produca spre vanzare si promovare o serie de materiale cu emblemele Sudului! Primul articol va fi o esarfa,pe fata careia se afla

Inregistrarea meciului STEAUA - Ajax

EROII Cu siguranta sunt persoane doritoare. Asadar: ------------------------------- UEFA Europa League 2012-2013 ------------------------------- Last 32 - 21 february 2013 - Second leg FC STEAUA BU