home
05-02-13

STEAUA - Mlada Boleslav: 0-1

Steaua ramane fara meci castigat in turneul din Antalya, la capatul unei intalniri pe care cehii de la Mlada Boleslav a dominat-o da capo al fine. 0-1 scor final, cu gol inscris in ultimul minut, in conditiile in care cehii au fost privati de un gol si o lovitura de pedeapsa.

Cu cinci jucatori convocati la echipa nationala pentru amicalul de miercuri, impotriva Australiei (Tătăruşanu, Chiricheş, Bourceanu, Pintilii şi Tănase), plus alte patru absente din pricina unor accidentari (Georgievski, Szukala, Adi Popa, Rusescu), Laurentiu Reghecampf a fost fortat sa ii titularizeze pe Doru Bratu si Leandro Tatu, alaturi de Stanca, Rapa, Gardos, Latovlevici, Filip, Prepelita, Chipciu, M.Costea si Nikolici.

Prima parte a fost controlata de fostul adversar al Rapidului in grupele Europa League (din urma cu cativa ani, cand pe sub Podul Grant se plateau salarii grase, si nu auzise inca de insolventa), doar interventiile arbitrului facand ca scorul sa ramana alb pana la ultimul fluier. In minutul 17, Doru Bratu a comis un fault pe care scria penalti, nu insa si pentru cel care impartea dreptatea in teren. La fel s-a intamplat si trei minute mai tarziu, la o grava eroare de marcaj a fundasilor stelisti, incheiata cu gol, anulat mai apoi pentru un fault imaginar.

Nici bine nu trecuse prima jumatate de ora, ca Razvan Stanca a fost nevoit mai intai sa scoata lobul lui Radek Sirl (29’), pentru ca la urmatorul atac portarul ros-albastrilor sa inghete la sutul lui Martin Nespor, din zona punctului cu var.

Singura ocazie a formatiei din Bulevardul Ghencea s-a consumat in minutul 41, cand brazilianul Leandro Tatu l-a gasit in fata portii pe Andrei Prepelita, doar interventia de handbalist a lui Jan Seda facand ca prima repriza sa se incheie asa cum a inceput, cu scorul de 0-0.

In actul secund, am mai consemnat interventia lui Razvan Stanca, din minutul 79, si golul din ultimul minut, impartit 50-50 intre Cornel Rapa si Ondrej Zahustel, cel care a trimis decisiv cu capul la o faza fixa tratata cu superficialitate de apararea liderului Ligii 1.

Onlinesport

Rezultatele partidelor de pregătire din Spania:

Steaua - Celtic Glasgow: 1-2

Steaua - Basel 1-1

Steaua - Dinamo Kiev 2-0

STEAUA - Ferencvaros 1-2

Rezultatele şi programul celorlalte partide amicale din Antalya:

STEAUA - FC Qabala: 0-1

STEAUA - Sturm Graz: 3-3

STEAUA - Dinamo Moscova 1-2

Joi, 07 febuarie 2013 / STEAUA - Slovan Bratislava

Sâmbăta, 09 febuarie 2013 / STEAUA - FK Jablonec

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
48 ani de la 05-02-1965

Ziua de nastere a lui Hagi


A jucat la Steaua intre '87-'90. Palmares: 3 titluri, 2 cupe, o finala CCE, o Supercupa a Europei (a marcat golul victoriei), 2 semifinale CCE. A jucat la Steaua aproape 120 de meciuri si a marcat aproape 100 de goluri. A antrenat la Steaua doar o parte din sezonul 2007 - 2008. A plecat dupa neintelegerile avute cu Gigi Becali.
1971_Steaua_Barca - toc

1971_Barcelona_St - toc

Istorie Ros-Albastra 05_HAGI - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Totul despre HAGI - inainte de Steaua (I)

Gica Hagi alaturi de tatal sau. (Farul Constanta) Născut la 5 februarie 1965 în comuna Sâcele, judeţul Constanţa, fiu al lui lancu şi al Chiratei; legitimat Ia data de 24 martie 1978 la F.C. Constanţa, transferat la F.C. Luceafărul Bucure

Deplasare la Amsterdam

Peluza Sud organizeaza pentru membri si simpatizanti un avion charter cu plecare in dimineata zilei meciului, intoarcerea facandu-se dupa terminarea partidei. Pretul biletului de avion dus-int