home
04-02-13

Cât de vinovată este presa?

E de multă vreme la modă să scuipăm pe presă, pe zoaierişti, pe mass-media incapabilă să ofere modele comportamentale. Nici nu e dificil să găseşti motive.

Cum aici nu e locul pentru a discuta de "presa generalistă", ci de presa sportivă, să vedem dacă domnia Ăluia la Steaua e sau nu încurajată de zoaierişti.

În afară de faptul că reporterii discută cu "nea Gigi" de parcă un copilaş de 4 ani l-ar vedea pe unchiu' venit din State cu "şucalată", sunt peste tot în mass-media de tip ProTV titluri glorios de cretine, precum:



ori senazaţional de imbecilele:



Să trăiască marii oameni de presă, lăudaţi deseori de "maestrul Tolontan", Costi Mocanu şi Felix Drăghici! Fără ei, manelismul, mârlănismul şi expresiile de cocalari din presa sportivă nu ar fi fost niciodată la fel!

******* ******* *******


Dacă plouă, iar eu ies din casă fără umbrelă, e vina cerului că mă ud, sau e vina mea?

Dacă alerg după autobuz, văd că uşile sunt închise de secunde bune, iar eu sar cu capu' înainte şi fac buba, e vina şoferului sau e vina mea?

Dacă văd o groapă cât toate zilele în faţa mea, iar eu îmi rup gâtu' în ea, a cui e vina?

******* ******* *******


Cu toate astea, în presă mai vedem şi titluri de genu' ăsta, care, în mod normal, ar trebui să gâdile măcar un sfert de neuron:



ori



ori



ori



ori



ori



ori



ori



ori



ori



******* ******* *******


Desigur, asta în contextul în care, pe gsp.ro, sintagma "Gigi Becali" întoarce 16.681 de rezultate, iar "Becali" - 20.877. Pe prosport.ro, sintagma "Gigi Becali" întoarce 15.687 de rezultate, iar "Becali" - 19.467. Pe ziare.com, sintagma "Gigi Becali" întoarce 1.001 de pagini de câte 15 articole, cu menţiunea că pe acest portal se găsesc, în principal, ştiri şi comentarii politice, economice şi sociale.

Inutil să spunem că, pe gsp.ro şi pe prosport.ro, numeroase declaraţii ale Ăluia au titluri care îi fac mândri pe alde Adrian Sîrbu, Costi Mocanu, ori Felix Drăghici.

Dar o bună parte a spuselor Ăluia sunt preluate ca simplu citat. Deci ca materiale care îi oferă libertatea oricui să le interpreteze după cum îl ghidează pe fiecare neuronu' în viaţă.

Că nu deloc dificil să înjuri că mass-media este incapabilă să ofere modele comportamentale este evident. Dar se mai găsesc şi cârlige de care să te agăţi.

******* ******* *******


Dacă drumu' e plin de gropi, eu cad în prima dintre ele, a cui e vina când voi cădea în trei sferturi din alea care urmează?

Dacă ştiu că mă aflu într-o casă cu praguri joase, a cui e vina că mă lovesc de sute de ori de ele?

Dacă este evident că viaţa îmi este afectată de aceeaşi şi aceeaşi problemă, zile la rând, luni la rând, ani la rând, a cui e vina că am în continuare aceeaşi problemă?

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
48 ani de la 05-02-1965

Ziua de nastere a lui Hagi


A jucat la Steaua intre '87-'90. Palmares: 3 titluri, 2 cupe, o finala CCE, o Supercupa a Europei (a marcat golul victoriei), 2 semifinale CCE. A jucat la Steaua aproape 120 de meciuri si a marcat aproape 100 de goluri. A antrenat la Steaua doar o parte din sezonul 2007 - 2008. A plecat dupa neintelegerile avute cu Gigi Becali.
1971_Steaua_Barca - toc

1971_Barcelona_St - toc

Istorie Ros-Albastra 05_HAGI - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Totul despre HAGI - inainte de Steaua (I)

Gica Hagi alaturi de tatal sau. (Farul Constanta) Născut la 5 februarie 1965 în comuna Sâcele, judeţul Constanţa, fiu al lui lancu şi al Chiratei; legitimat Ia data de 24 martie 1978 la F.C. Constanţa, transferat la F.C. Luceafărul Bucure

Deplasare la Amsterdam

Peluza Sud organizeaza pentru membri si simpatizanti un avion charter cu plecare in dimineata zilei meciului, intoarcerea facandu-se dupa terminarea partidei. Pretul biletului de avion dus-int