home
03-02-13

STEAUA - Dinamo Moscova 1-2 VIDEO

Steaua nu a putut sa ii tina piept formatiei conduse de Dan Petrescu, Dinamo Moscova, duminica dupa amiaza, pierzand la limita, scor 1-2, un meci in care a condus prin golul inscris de Leandro Tatu in minutul 2, platind mai apoi tribut erorilor din defensiva pe fondul unui joc controlat de adversari.



Brazilianul Leandro Tatu si-a rasplatit antrenorul pentru titularizare cu un gol inscris inca din primele secvente ale intalnirii, la o pasa superba a lui Mihai Pintilii, peste intreaga defensiva pusa in scena de Dan Petrescu. Faza in care Tatu l-a driblat din preluare pe Shunin si a impins balonul in poarta pentru 1-0.

Revenit in teren dupa o accidentare de joc, Andrei Prepelita a sutat frumos din afara careului, intinzandu-l serios pe goalkeeperul rusilor in minutul 18. Cinci minute mai tarziu, Sapeta putea transforma in gol lovitura libera acordata de Vlad Chiriches in urma unui fault asupra lui Kokorin, in timp ce Noboa a anuntat golul de 1-1 la o grava eroare in aparare a lui Andrei Prepelita. Dribling inutil in marginea careului propriu, nefructificat de ecuadorianul din lotul formatiei antrenate de Dan Petrescu.

Faulturile stelistilor au continuat sa apara pe fondul unui plus fizic in dreptul rusilor, care si-au mai trecut in cont un sut spre poarta, al cincilea din prima repriza, Granat trimitand la un metru peste bara din faza fixa, in minutul 34.

Asa cum ne-a obisnuit in cele doua cantonamente, din Spania si Antalya, apararea Stelei a cedat din nou, cu zece minute inainte de ultimul fluier al primei reprize. Kokorin a avut timp sa preia pe piept in marginea careului mic, expediind un sut scos in prima faza de Ciprian Tatarusanu, care a nu mai putut sa “raspunda” prompt la reluarea din apropiere a lui Christian Noboa, autorul golului egalizator.

Singurele modificari operate la pauza de Laurentiu Reghecampf au fost: Adi Rocha in locul conationalului sau, Leandro Tatu si Adi Popa pentru Andrei Prepelita.

In minutul 58, rusii au reusit sa intoarca scorul printr-un un-doi rapid purtat intre Pavel Ignatovich si Kevin Kuranyi, primul “ridicand” balonul peste Tatarusanu. Cristi Tanase a raspuns, cinci minute dupa, cu o actiune personala, finalizata imprecis. Pana la final, Steaua mai putea incasa un gol din gheata maghiarului Balasz Dzsudzsak, unul dintre cei mai buni jucatori ai moscovitilor in aceasta dupa amiaza.

Pe parcurs, au mai intrat Filip (53’), Stefan Nikolic (62’) si Paul Parvulescu (67’), fara realizari remarcabile.

Onlinesport

Rezultatele partidelor de pregătire din Spania:

Steaua - Celtic Glasgow: 1-2

Steaua - Basel 1-1

Steaua - Dinamo Kiev 2-0

STEAUA - Ferencvaros 1-2

Programul celorlalte partide amicale din Antalya:

STEAUA - FC Qabala: 0-1

STEAUA - Sturm Graz: 3-3

Marţi, 05 febuarie 2013 / STEAUA - Mlada Boleslav

Joi, 07 febuarie 2013 / STEAUA - Slovan Bratislava

Sâmbăta, 09 febuarie 2013 / STEAUA - FK Jablonec

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Totul despre HAGI - inainte de Steaua (I)

Gica Hagi alaturi de tatal sau. (Farul Constanta) Născut la 5 februarie 1965 în comuna Sâcele, judeţul Constanţa, fiu al lui lancu şi al Chiratei; legitimat Ia data de 24 martie 1978 la F.C. Constanţa, transferat la F.C. Luceafărul Bucure

Deplasare la Amsterdam

Peluza Sud organizeaza pentru membri si simpatizanti un avion charter cu plecare in dimineata zilei meciului, intoarcerea facandu-se dupa terminarea partidei. Pretul biletului de avion dus-int