home
01-02-13

STEAUA - Sturm Graz: 3-3 VIDEO

Steaua a remizat cu Sturm Graz, scor 3-3, la finalul a 90 de minute in care apararea ros-albastrilor a comis nenumarate greseli, iar Cristi Tanase, cel care nu va evolua in partida tur cu Ajax Amsterdam, si Paul Parvulescu au acoperit minusurile, smulgandu-le austriecilor victoria in ultimele secvente ale intalnirii.



Debutul partidei ne-a ilustrat un Ciprian Tatarusanu in priza, dupa ce portarul ros-albastrilor a intervenit oportun la doua suturi-blitz ale adversarilor (8’), salvandu-l mai apoi pe Vlad Chiriches, trei minute mai tarziu, intr-o faza in care cel mai laudat fundas din Liga 1 a pierdut mult prea usor un balon pe care scria GOL.

Odata cu inaintarea in meci au aparut si ocaziile la poarta aparata de germanul Johannes Focher. In minutul 16, Alex Chipciu a avut nevoie de prea multe miscari pentru a relua decisiv o minge venita din gheata energicului Tanase, cel care avea sa finalizeze mai apoi cu sut in forta o actiune luata pe cont propriu (19’).

Golul, insa, a aterizat in poarta Stelei, la fel cum s-a intamplat si in meciul cu azerii de la FC Qabala. La faza imediat urmatoare, un contraatac supranumeric al austriecilor l-a pus pe Iasmin Latovlevici de a alege intre Klem si Szabics, ultimul inscriind dintr-o pozitie clara de ofsaid, dar nesemnalizata de unul dintre tusieri.

Golul ros-albastrilor a venit dupa doar sapte minute, la capatul unei faze in care polonezul Lukasz Szukala a fost accidentat si transportat cu ambulanta la cel mai apropiat spital pentru investigatii ulterioare. Raul Rusescu a transformat cu siguranta lovitura de pedeapsa, stabilind de altfel si scorul primei parti, 1-1.

Repriza secunda nu a facut nimic altceva decat sa ne demonstreze cat de “svaiter” e Steaua in defensiva la momentul de fata. Minutul 54 a adus golul de 2-1 al lui Sturm Graz, dupa ce Manuel Weber a trimis nestingherit in plasa portii din marginea careului, pentru ca un sfert de ora mai tarziu, ocupanta locului 4 din Austria sa isi mareasca din nou avantajul prin Richard Sukuta-Pasu.

Pe final, stelistii au redus din diferenta prin Paul Parvulescu, omul potrivit la locul potrivit (84'), egaland mai apoi prin Cristi Tanase, care l-a executat pe Focher cu un sut cu spitul din interiorul careului. 3-3 scor final si multe probleme pentru Reghecampf, care mai are la dispozitie inca patru alte partide amicale in care sa isi puna la punct jocul in aparare ce va fi afisat in "dubla" cu Ajax Amsterdam din 16-imile Europa League.

Onlinesport

În decursul istoriei, Steaua a întâlnit trei echipe din Austria în cupele europene:

1961, în runda preliminară a CCE / 0-0 acasă şi 0-2 în deplasare cu Austria Viena

1967, în primul tur al Cupei Cupelor / 2-1 acasă şi 2-0 în deplasare cu Austria Viena

1995, în play-off-ul Ligii Campionilor / 1-0 acasă şi 0-0 cu RedBull Salzburg

1999, în primul tur al Cupei UEFA / 2-0 acasă şi 3-2 în deplasare cu Lask Linz

Rezultatele partidelor de pregătire din Spania:

Steaua - Celtic Glasgow: 1-2

Steaua - Basel 1-1

Steaua - Dinamo Kiev 2-0

STEAUA - Ferencvaros 1-2

Programul celorlalte partide amicale din Antalya:

STEAUA - FC Qabala: 0-1

Vineri, 01 febuarie 2013, orele 20:00 / STEAUA - Sturm Graz

Duminica, 03 febuarie 2013, orele 13:00 / STEAUA - Dinamo Moscova

Marti, 05 febuarie 2013 / STEAUA - Mlada Boleslav

Joi, 07 febuarie 2013 / STEAUA - Slovan Bratislava

Sambata, 09 febuarie 2013 / STEAUA - FK Jablonec

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
33 ani de la 03-02-1980

Ziua de nastere a lui George Ogararu

A plecat de la Steaua in vara anului 2006 cu destinatia Ajax Amsterdam. A revenit la Steaua in vara anului 2008 sub forma de imprumut pentru intreg sezonul.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Totul despre HAGI - inainte de Steaua (I)

Gica Hagi alaturi de tatal sau. (Farul Constanta) Născut la 5 februarie 1965 în comuna Sâcele, judeţul Constanţa, fiu al lui lancu şi al Chiratei; legitimat Ia data de 24 martie 1978 la F.C. Constanţa, transferat la F.C. Luceafărul Bucure

Deplasare la Amsterdam

Peluza Sud organizeaza pentru membri si simpatizanti un avion charter cu plecare in dimineata zilei meciului, intoarcerea facandu-se dupa terminarea partidei. Pretul biletului de avion dus-int