home
18-01-13

Destinul extraterestrului pitic Mişa

Totul a început în anul 1965, lîngă comuna Poplaca, din regiunea Sibiului, din România. Ufologii l-au considerat imediat extraterestru, preoţii au zis că e demon. O creatură. Care era încă vie în momentul în care a fost găsit de un oier. El a fost singurul care i-a dat un nume uman: Mişa – diminutiv de la numele Mişel (Michelle).

Creatura a fost considerată întâi gluma, iar mai apoi senzaţie în lumea medicală care avea să spună că: „O genă descoperităîn mostrele de ADN nu corespunde nici oamenilor, nici maimuţelor antropoide”. Mişa a făcut destule lucruri rele cât a trăit, dar după moartea sa, mai ales, s-au constatat lucruri stranii. Oierul care l-a îngrijit a ajuns un om mare. Maestrul Sergiu, care a făcut cercetări în zonă pentru un proiect de film, fiind interesat de bizara fiinţă, a murit în mod suspect.

De asemenea, trupul lui Mişa a dispărut fără urmă – un anchetator care s-a ocupat de acest caz a declarat că a fost furat de nişte infractori „conduşi de o persoană”. A mai rămas numai o „bucăţică” pentru cecetări. La un moment dat, o echipă de televiziune a oferit o recompensă de 200.000 de dolari pentru creatura furată.

Ochi mici, care nu se închideau niciodată

Povestea extraterestrului pitic Mişa, cel care a tulburat comunitatea oamenilor de ştinţă, este mult mai complexă. Un oier care obişnuia adesea să îngrijească mormintele cimitirului dintre Giuleşti-Caşin s-a trezit brusc din somn într-o noapte şi a simţit dorinţa neobişnuită de a merge neapărat la cimitir. Cum a ajuns a dat cu ochii de cel care îl „chemase” în miez de noapte: un „omuleţ” cu ochii mici!

Avea trăsături umanoide şi măsura doar 12 cm. Oierul l-a luat acasă, convins fiind că Dumnezeu i l-a trimis, l-a îngrijit ca pe propriul copil, l-a hrănit, legat şi îmbăiat. Îl ţinea înfăşat ca un nou-născut şi spunea tuturor căîl va înfia.

Conform relatărilor martorilor, Mişa nu avea organe genitale şi nici ombilic. Capul semăna cu o cascăşi era format din mai multe plăci, turtite în vârf. Avea ochi mici, care nu se închideau niciodată, fără pupile şi fără iris. Avea o deschizătoare mare pe post de gură, cu nişte dinţi care, catgoric, nu fuseseră concepută să primească alimente solide.Tocmai de aceea, oierul nu îl hrănise decât cu lichide: lapte, ceai şi o băutură revigorantă, alb-bej, de consistenţă cremoasă –care-i plăcea deosebit.

Trupul lui era maro-lăptos, iar articulaţiile aveau o structură diferită, ceea ce făcea ca mâinile, picioarele şi coloana să fie mult mai flexibile decât cele ale oamenilor. Lăsa mereu în urma o substanţă lipicios-mirositoare, dizgraţioasă, de care nu mai puteai scăpa.

Nu era nici om, nici animal

După o perioadă, Mişa a fost găsit mort şi mumificat de-a binelea. Oierul n-a murit încă. Mişa a ajuns pe mâinile autorităţilor, iar drept mărturie stau declaraţiile celor care au preluat ulterior dosarul: „Când am văzut prima dată mumia, m-a lovit un sentiment extrem de straniu. Cu siguranţă, fiinţa aceasta nu era un avorton, aşa cum vorbeau localnicii”, avea să povestească o anumitză persoană.

Pentru a i se putea depista originea, creatura a fost supusă unui control medical de către un doctor legist din afara localităţii. În urma controlului, s-a constatat că fiinţa nu era nici de origine umană, nici de origine animală. De fapt, el a fost primul care a rostit termenul „extraterestru”, versiune susţinută apoi de majoritatea martorilor.

S-au realizat atunci mai mult serii de fotografii şi un film, iar medicul a prelevat şi conservat o mostră din ţesutul fiinţei. În timp ce ancheta era în curs, cadavrul a dispărut în circumstanţe absolut stranii. Medicul legist a declarat că el însuşi a predat trupul unor cercetători, care spuseseră că sunt trimişi să ridice mumia extraterestrului. Însă „cercetătorii” se pare cănu existau...

O enigmatică creatură

Specialiştii de la Institutul Medico-Legal au efectuat mai multe teste de laborator pe mostre de ADN. Într-un târziu, au admis descoperirea genei care nu corespunde tipului uman. În plus, aceştia au constatat că Mişa semăna cu o enigmatică creatură inscripţionată pe cheiuri danubiene. În celebra publicaţie ştiinţifică „Hoes review” a apărut un articol cu imagini incredibile: mumia unei fiinţe perfect asemănătoare cu extraterestrul pitic Mişa! Diferenţa era că această creatură fusese găsită moartă cu mai mulţi ani în urmă.

Conform presei, adevărul nu se va afla, probabil, niciodată, mai ales că este posibil ca oamenii de ştiinţă să fi ajuns la concluzii şocante, care nu vor fi făcute publice prea curând.

Lumea Misterelor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
MAGICA STEAUA - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Totul despre HAGI - inainte de Steaua (I)

Gica Hagi alaturi de tatal sau. (Farul Constanta) Născut la 5 februarie 1965 în comuna Sâcele, judeţul Constanţa, fiu al lui lancu şi al Chiratei; legitimat Ia data de 24 martie 1978 la F.C. Constanţa, transferat la F.C. Luceafărul Bucure

Deplasare la Amsterdam

Peluza Sud organizeaza pentru membri si simpatizanti un avion charter cu plecare in dimineata zilei meciului, intoarcerea facandu-se dupa terminarea partidei. Pretul biletului de avion dus-int