home
10-01-13

Pe uşa de serviciu

Oare cât de disperat trebuie să fi fost Tatu încât să accepte să se întoarcă acolo unde a fost într-atât de umilit?! La Steaua.

Dacă povestea era de acum doi-trei ani, hai, mai treacă-meargă. Timpul ştrege multe amintiri şi multe lacrimi. Memoria e însă proaspătă şi vie atunci când cineva îţi dă brânci pe scări cu numai câteva luni în urmă. Alţii au elegantul obicei ca atunci când li se accidentează grav un jucător pe care-l mai au sub contract doar o lună-două să-i prelungească înţelegerea pe jumătate de an şi să-i achite costul tratamentului.

Lui Tatu i s-a trântit uşa în nas în cel mai autentic stil becalian: să se descurce singur. Eu sunt mama răniţilor doar la televizor, că dă bine. De parcă Tatu s-ar fi accidentat într-un club de noapte unde nu i-a reuşit o piruetă, iar nu pe gazon într-o partidă oficială. Vă aduceţi aminte de ultimele imagini cu Tatu din prima divizie părăsind terenul cu piciorul doldora de pungi cu gheaţă, sprijinit de doi colegi pe post de cârje. Tatu s-a operat pe cont propriu, s-a refăcut cu resurse proprii. Acum ni se spune că Steaua mai are şi nişte restanţe financiare din contract.

Carevasăzică, şi umilit, şi cu banii luaţi. În vară, după ce Kapetanos îşi recăpătase pofta de gol, cineva a inventat din plictis o posibilă revenire a acestuia în Ghencea. Te-ai întoarce la Steaua?, a fost întrebat. Niciodată,a răspuns. Doar grecul era geamănul lui Tatu. O păţise aidoma cu un sezon în urmă. Tatu a ales însă altcumva, să-şi soarbă amărăciunea cu polonicul. Poate că la urma-urmei Tatu nu a găsit un alt angajament din vară încoace pentru simplul motiv că altundeva nu mai e răsfăţat cu cota pe care i-am înălţat-o noi.

La alţii, când te numeşti atacant chiar contează că ratezi ocazii cu nemiluita din careul mic, oricât de fâşneţ şi inventiv te-ai arăta la 25-30 de metri de poartă. Nu-şi face nimeni iluzii, tribuna va fi tot un suspin dacă pleacă Rusescu, iar golul rămâne în ghetele cuplului Rocha - Tatu. Bref, oricum am lua-o, revenirea lui Tatu se produce pe uşa de serviciu. Alta, altundeva nu i s-a deschis.

Mihai Ciuca
(ProSport)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
8 ani de la 11-01-2005

Aparitia Boys Reghin


Pe 11 Ianuarie 2005 isi facea aparitia grupul ultra Boys Reghin. Primul meci la care au fost prezenti cu steagul de gard a fost Valencia - Steaua, pe Mestalla. De atunci au fost prezenti la foarte multe meciuri, atat acasa cat si in deplasare, alaturi de Peluza Sud, in ciuda distantelor foarte lungi pe care le-au avut de strabatut.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Totul despre HAGI - inainte de Steaua (I)

Gica Hagi alaturi de tatal sau. (Farul Constanta) Născut la 5 februarie 1965 în comuna Sâcele, judeţul Constanţa, fiu al lui lancu şi al Chiratei; legitimat Ia data de 24 martie 1978 la F.C. Constanţa, transferat la F.C. Luceafărul Bucure

Luna cadourilor pentru suporterii stelisti

Suporter Incepand de luni, 3 decembrie, si pana pe 10 ianuarie, stelistii beneficiaza de preturi speciale la articolele pentru suporteri comercializate de AISS. Acestea pot fi cumparate de la xeroxul din Pia