home
31-12-12

Un 2013... cum vi-l doriţi!

Înainte, era uşor să le urezi LA MULŢI ANI suporterilor stelişti la pragul dintre ani. În prezent, calea către inimile fanilor este mai primejdioasă, din motive deloc gigIncerte...

Prin urmare, echipa fcsteaua.ro este obligată să facă urări pentru toate gusturile:

- fie ca 2013 să fie ultimul cu "ăla"-n Lojă, cu ăia-n juru' echipei şi d-ăia de-ai ălora-n tribune! Noi credem că Laurenţiu Reghecampf are numeroase motive de ordin sportiv să rămână, sperăm că suntem în asentimentul majorităţii...

- fie ca 2013 să fie anul în care TOATE secţiile Clubului Sportiv al Armatei STEAUA să (re)devină campioane, iar ca Sportivii Stelişti să se umple de aur pe întreg mapamondul!

- fie să ne bucurăm cu toţii de meciurile cu Ajax (şi cele care-or urma...) şi pentru că "ăla" o să fie deja o amintire exagerat de neplăcută de mult prea puţină vreme!

- fie ca titlul cu numărul 24 să fie sărbătorit exclusiv de cei care-l merită cu prisosinţă, nu de cei care vor fi deja o amintire exagerat de neplăcută de mult prea puţină vreme!

- fie ca 2013 să fie cu ghinion pentru toate ghinioanele de la conducerea FRF, LPF şi a tuturor cluburilor!

- fie ca 2013 să fie primul an dintr-o serie luuungăăă în care vom putea să ne bucurăm cu toţii exclusiv de sportul de bună calitate şi să îngropăm amintirile exagerat de neplăcute ale unei "prese sportive" dispărute de mult prea puţin timp!

FIE CA 2013 SĂ REDESCOPERIM ONOAREA şi BUCURIA DE A FI STELIŞTI (ŞI) DINCOLO DE REZULTATE!



LA MULŢI, MULŢI ANI ROŞ-ALBAŞTRI!


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
50 ani de la 03-01-1963

Gavril "Pele" Balint

Pentru fanii stelisti, Balint va ramîne mereu ca fiind jucatorul care intra dupa pauza si marca goluri decisive cu Vejle Boldklub, Anderlecht Bruxelles, FC Barcelona, Spartak Moscova, IFK Göteborg, Galatasaray Istanbul sau Fram Reykjavik. Balint a fost si golgheter al Diviziei A în 1989-90, marcînd pentru Steaua 19 goluri.
1986.05.07_STEAUA_Barcelona_SEVILLA - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Totul despre HAGI - inainte de Steaua (I)

Gica Hagi alaturi de tatal sau. (Farul Constanta) Născut la 5 februarie 1965 în comuna Sâcele, judeţul Constanţa, fiu al lui lancu şi al Chiratei; legitimat Ia data de 24 martie 1978 la F.C. Constanţa, transferat la F.C. Luceafărul Bucure

Luna cadourilor pentru suporterii stelisti

Suporter Incepand de luni, 3 decembrie, si pana pe 10 ianuarie, stelistii beneficiaza de preturi speciale la articolele pentru suporteri comercializate de AISS. Acestea pot fi cumparate de la xeroxul din Pia