home
19-12-12

A decedat un alt stelist înfocat, Călin Cheşnoiu

Lumea fotbalului vrâncean este, de ieri, mai săracă. La doar 23 de ani, Călin Cheşnoiu, jucătorul echipei SLD Focşani (participantă în campionatul judeţean în urmă cu trei sezoane), a murit din cauza unei boli cumplite. Tânărul fotbalist a decedat la domiciliul său din cartierul Mîndreşti.

În urmă cu doi ani, în timpul unui banal meci de fotbal, Călin s-a lovit la picior. De atunci au început problemele. A fost internat de mai multe ori la Spitalul Judeţean din Focşani, diagnosticul pus de medici fiind dur: cancer la muşchii aductori. Au urmat mai multe tratamente în Turcia şi la spitale din Bucureşti, dar boala l-a învins pe cel care mai avea de jucat fotbal pe teren.

Ultimele zile din viaţă şi le-a petrecut acasă deoarece, conform unor apropiaţi, şi-a dat seama că nu mai are mult de trăit.

„Era un băiat deosebit. De fiecare dată când aveam nevoie de serviciile lui în echipă, era prezent, indiferent unde echipa noastră avea meci“, a spus Liviu Stănică, finanţatorul echipei SLD Focşani.

Un prieten de-al lui Călin, Adrian Gogoriţă, a fost stupefiat de dispariţia amicului şi colegului său. „Călin era un stelist înfocat. Făcea parte din galeria echipei Steaua Bucureşti, a fost la multe deplasări în Europa, iar luna trecută şi-a aniversat ziua de naştere. Este o grea lovitură pentru familie, pentru prietenii săi, pentru toţi cei care l-au cunoscut“, ne-a declarat Adrian Gogoriţă, unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului jucător.

Înmormântarea a avut loc marţi, în cimitirul din cartierul Mîndreşti – Moldova.

Monitorul de Vrancea

AISS şi colectivul FCSteaua.ro prezintă CONDOLEANŢE întregii familii şi prietenilor lui Călin.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Totul despre HAGI - inainte de Steaua (I)

Gica Hagi alaturi de tatal sau. (Farul Constanta) Născut la 5 februarie 1965 în comuna Sâcele, judeţul Constanţa, fiu al lui lancu şi al Chiratei; legitimat Ia data de 24 martie 1978 la F.C. Constanţa, transferat la F.C. Luceafărul Bucure

Luna cadourilor pentru suporterii stelisti

Suporter Incepand de luni, 3 decembrie, si pana pe 10 ianuarie, stelistii beneficiaza de preturi speciale la articolele pentru suporteri comercializate de AISS. Acestea pot fi cumparate de la xeroxul din Pia