home
03-12-12

Comunicat CSA Steaua- se inaugureaza Bazinul Olimpic de Polo

Biroul de presa al CSA Steaua ne informeaza:

Clubul Sportiv al Armatei “Steaua”Bucuresti are placerea de a anunta unul dintre cele mai importante evenimente din istoria recenta a clubului – inaugurarea Bazinului Olimpic de Polo si Natatie Steaua Ghencea.
Pentru prima data de la infiintarea clubului, sportivii militari ai sectiilor de polo si natatie primesc sansa de a-si desfasura activitatea de pregatire si competitionala in propriul bazin acoperit, ceea ce va conduce la un adevarat reviriment al sporturilor nautice.

Bazinul a fost construit prin program guvernamental de catre Compania Nationala de Investitii din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si este aliniat la cele mai inalte standarde conform federatiilor internationale de polo si natatie.

Evenimentul inaugural va avea loc miercuri, 5 decembrie 2012, incepand cu ora 11.00 si va cuprinde meciuri demonstrative de polo juniori si seniori, precum si concursuri de inot pe diferite categorii de varsta.

La eveniment vor participa numerosi invitati, personalitati ale Sportului Romanesc, reprezentanti ai conducerii Ministerului Apararii Nationale si Guvernului Romaniei, dar si copii de la cluburile sportive scolare sau scolile din sectorul 6 Bucuresti.
Jurnalistii interesati sunt asteptati miercuri, 5 decembrie 2012, incepand cu ora 10.40, la sediul Bazinului Olimpic de Polo si Natatie din complexul sportiv Steaua Ghencea, B-dul Ghencea nr. 45.


CSA Steaua


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Ref: PUZ/24

Cum ne-am civilizatAdministraţiile serioase lasă în urmă mult mai mult decât eventuale – şi foarte aparente – rezultate imediate. Contribuţiile reale la identitatea şi soliditatea – adică valoarea unui

Totul despre HAGI - inainte de Steaua (I)

Gica Hagi alaturi de tatal sau. (Farul Constanta) Născut la 5 februarie 1965 în comuna Sâcele, judeţul Constanţa, fiu al lui lancu şi al Chiratei; legitimat Ia data de 24 martie 1978 la F.C. Constanţa, transferat la F.C. Luceafărul Bucure