home
30-11-12

Steaua incepe returul in forta / Chiajna - Steaua 0-6 (0-3)! VIDEO & FOTO

Foarte putini se asteptau ca Steaua sa joace foarte bine acest meci, dupa infrangerile suferite in fata Stuttgart-ului si a Brasovului.

Contrar oricaror asteptari, Steaua incepe meciul in stil de mare echipa, diferenta intre ea si gazda Concordia fiind de cel putin doua clase. Dupa ce Nikolic rateaza o mare ocazie in primul sfert de ora, sutand in bara, Chiriches se supara si cu un sut puternic de la circa 30 de metri, deschide scorul. Chiajna - Steaua, 0-1.

Din acest moment suporterii stelisti simt ca Steaua poate castiga usor aceasta partida.

In continuare Steaua domina, isi face ocazii mari de a inscrie pe care le rateaza, dar in min. 34, Raul inscrie pentru 2-0 cu o lovitura de cap.

In minutul 42, acelasi Raul marcheaza dupa ce dribleaza 3 jucatori adversi si suteaza plasat spre poarta nefericitului Corbea. Acest gol stabileste scorul primei reprize. E 3-0 si toata lumea asteapta noi goluri dupa pauza si un scor fluviu. Si asa avea avea sa fie.

Nimeni nu a uitat ca ros-albatrii, e drept cu o echipa cu multe rezerve, au pierdut recent o calificare in Cupa Romaniei, pe acest teren.

Dupa pauza, Steaua conduce in continuare ostilitatile, iar cei de la Chiajna incearca sa stavileasca apetitul pentru gol al ros-albatrilor.

Degeaba, pentru ca in minutul 50, Nikolic se lipeste de gol inscriind pentru 4-0.

Ilie Stan striga a neputinta spre jucatorii sai, dar acestia nu pot opri atacurile iuti ale stelistilor. In minutul 56, dupa ce sutase de mai multe ori la poarta fara sansa de a marca, Cristi Tanase inscrie pentru 5-0, un gol indelung aplaudat.

De remarcat ca in repriza a doua, Reghecampf, in incercarea de a-si menaja o parte dintre titulari, respectiv pe Nikolici, Rusescu si Tanase, ii inlocuieste cu Dumitras, Adi Rocha si Prepelita.

Stelistii paseaza minute in sir pentru spectacol, fara ca gazdele sa-i poate deposeda.
In minutul 77, dupa o incursiune a lui Dumitras la limita careului de 16 metri, acesta reuseste o pasa foarte buna, paralela cu poarta si Rocha inscrie dupa aproape 3 luni de seceta.

In continuare gazdele incearca sa marcheze golul de onoare, dar apararea Stelei e la post si respinge orice balon care ar putea periclita spatiul portii lui Tatarusanu.

Meciul se termina fix in minutul 90, in nota de superioaritate a echipei din Ghencea.
In incheiere putem concluziona ca Steaua a reusit un meci bun pentru moral, in vederea meciului de joi de la Copenhaga.

Concordia Chiajna: Cobrea - Belu, Fl. Ilie, Ghionea (Paraschiv '53), Bambara - Leca - Popovici, Pană, Purece, Serediuc (Zuluf '61) - Wellington (Ibrici '53). Antrenor: Ilie Stan

Steaua: Tătăruşanu - Chipciu, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Rusescu (Rocha '55), Tănase (Prepeliţă '66) - Nikolici (Dumitraş '51). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitrul R. Petrescu asistat la cele doua tuse de Ad Ghinguleac si V. Marinescu, au condus fara greseala o partida fara mari probleme.

fcsteaua.ro


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Ref: PUZ/24

Cum ne-am civilizatAdministraţiile serioase lasă în urmă mult mai mult decât eventuale – şi foarte aparente – rezultate imediate. Contribuţiile reale la identitatea şi soliditatea – adică valoarea unui

Totul despre HAGI - inainte de Steaua (I)

Gica Hagi alaturi de tatal sau. (Farul Constanta) Născut la 5 februarie 1965 în comuna Sâcele, judeţul Constanţa, fiu al lui lancu şi al Chiratei; legitimat Ia data de 24 martie 1978 la F.C. Constanţa, transferat la F.C. Luceafărul Bucure