home
30-11-12

"SUD Steaua ar face orice". Si hocheiul?

Lasand la o parte discutiile care au avut loc aici in legatura cu intoarcerea pe stadion si renutarea la protest (deocamdata), trebuie sa ne amintim de unul dintre refugiile noastre. Personal, nu am mai fost la un meci de fotbal de la Steaua-Liverpool de pe Ghencea, si inca sunt de parere ca ceea ce se intampla este contrar princiipilor ce ne-au caracterizat de-a lungul tmpului, dar mai ales in ultimii ani.

Problema arzatoare acum este hocheiul. Acum doi trei ani, se parea ca suflarea stelista isi gasise in hochei o alternativa si totodata un refugiu. Un „investitor strain” era de asemenea un alt plus. Venise si Barcelona la meciul de prezentare al echipei... Totul dadea impresia ca viitorul suna bine.

Peluza incepuse sa fie animata si un benner din acele vremuri spunea cam asa „Stelismul pur moare incet/ Alaturi de voi revine in mod alert” .

Ce se intampla in prezent? Pai... patinuarul e aproape gol meci de meci, echipa se lupta pe la mijlocul clasamentului si investitie ciu-ciu. Echipa este pe locul 3, la 8 puncte de liderul HSC Csikszereda, sau, pe romaneste, Sport Club Miercurea Ciuc.

Iar ce ne asteapta pana pe 3 Decembrie este un festin pt fanii hocheiului si nu numai. Atat pe 29 cat si pe 30, Steaua joaca impotriva celor de la CSS-HSC-Csikszereda (un fel de echipa a doua a HSC Csikszereda). Primul meci conteza pentru Campionatul Romaniei, iar cel de-al doilea pentru Cupa Romaniei ambele avand loc de la orele 17:30.

Apoi pe 3 Decembrie, urmeaza „eternul derby” cu cei de la Miercurea Ciuc contand pentru Cupa, meciul avand loc de la 17:00. Toate aceste meciuri se vor juca pe batranul Flamaropol.

Acum ramane numai de vazut daca sportul asta care ne-a dat atatea si a reprezentat (si inca reprezinta) un bastion al stelismului in stare pura va mai fi apreciat de stelisti. Asta ca sa nu mai mentionez ca se apropie 1 Decembrie si jucam 3 meciuri in 5 zile cu ungurii.

Pirotehnistu'

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Inaugurare bazin polo CSA Steaua - Azzido

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Ref: PUZ/24

Cum ne-am civilizatAdministraţiile serioase lasă în urmă mult mai mult decât eventuale – şi foarte aparente – rezultate imediate. Contribuţiile reale la identitatea şi soliditatea – adică valoarea unui

Totul despre HAGI - inainte de Steaua (I)

Gica Hagi alaturi de tatal sau. (Farul Constanta) Născut la 5 februarie 1965 în comuna Sâcele, judeţul Constanţa, fiu al lui lancu şi al Chiratei; legitimat Ia data de 24 martie 1978 la F.C. Constanţa, transferat la F.C. Luceafărul Bucure