home
23-11-12

Steaua - VfB Stuttgart 1-5 VIDEO & FOTO / Un fleac, ne-au ciuruit!

Steaua întâlneşte acasă în cadrul penultimei etape din faza grupelor din a doua competiţie ca valoare – Europa League. Liderul grupei E joacă în faţa unui stadion plin până la refuz şi dacă obţine un punct are şansa să joace în primăvara competiţiei.

Antrenorul gazdelor, Laurenţiu Reghekampf, a propus din îndrăzneţul sistem 3 – 4 – 4, cu următorii titulari: Tătăruşanu - Szukala, Chiricheş, Gardoş - Chipciu, Bourceanu, Pintilii, Latovlevici - Popa, Rusescu, Tănase.

De partea cealaltă, experimentatul antrenor al oaspeţilor, Bruno Labaddia a trimis următorul prim-unsprezece: Ulreich - Sakai, Tasci, Rodriguez, Molinaro - Harnik, Kvist, Kuzmanovic, Okazaki - Ibisevic, Gentner.



După câteva minute echilibrate, în minutul 3 Steaua acordă cu lejeritate primul corner al partidei. Rusescu respinge cu siguranţă, iar Molinaro – aflat pe respingere şutează dezamăgitor peste poartă.

În minutul 4, Harnick dă o pasă verticală spre Ibisevici a cărui şut este respins în corner. O noua ocazie fixă acordată cu lejeritate. Tasci deschide scorul din 7 metri după ce Gardoş îl scapă din marcaj pe turc.

În minutul 6, Vlad Chiricheş urcă curajos în atac aproape 30-40 de metri. Pe recuperare, mijlocaşul dreapta – Okazaki pătrunde în flancul drept şi centrează periculos la colţul scurt lui Ibisevic care ratează lovitura de cap.

În minutul 11, Gentner obţine un nou corner. Prima fază fixă irosită de şvabi. Pe contraatac, Steaua replică tăios. Două minute mai târziu, Okazaki ratează de puţin ţinta după un şut din interiorul careului mare.

În minutul 15, mijlocaşul Stelei – Tănase driblează doi jucători şi apoi îşi încearcă şutul de la distanţă. Din nou dezamăgitor.

În minutul 18, după o lovitură liberă periculoasă din flancul drept, Stuttgart majorează scorul după gafele lui Tătăruşanu şi Latovlevici. Kuzmanovici – aflat la locul potrivit şi la momentul potrivit face 2-0.

După mai mult de 20 de minute scurse, putem să tragem concluzia că Steaua întâlneşte un adversar mai dopat şi mai experimentat.

În minutul 23, Stuttgart face 3-0 şi reduce publicul la tăcere. Sakai şutează senzaţional de la 20 de metri în vinclul porţii apărate de Tătăruşanu. Practic ocazia şi golul pentru nemţi. Pragmatism şi eficienţă duse la extrem.

În minutul 25, Steaua obţine primul corner. Execută Bourceanu, însă steliştii tratează cu superficialitate faza ce a urmat. Un minut mai târziu, în urma unei faze create de A. Popa în flancul drept mingea ajunge la Rusescu care o pasează din prima lui Pintilii în centrul careului mic, însă ex-gorjeanul ratează inexplicabil.

În minutul 31, după un contraatac superb, Sakai – aflat în flancul drept centrează din alergare pentru celălalt japonez – Okazaki care înscrie cu capul. 4 la zero pentru Stuttgart.

În minutul 37, Stuttgart obţine o nouă lovitură liberă periculoasă după un fault asupra lui Ibisevici în flancul drept.

În minutul 42, M. Costea încearcă o reluare acrobatică, dar portarul advers reţine în siguranţă. Un minut mai târziu, Chipciu obţine o lovitură liberă periculoasă din flancul drept. O noua fază fixă irosită.

Arbitrul fluieră finalul primul reprizei. Să sperăm că pauza va fi un sfetnic bun şi vom limita proporţiile dezastrului.

În minutul 46, Adi Popa este faultat în flancul drept. Tănase execută ineficient lovitura liberă ce a urmat.

Şi începutul reprizei secunde e echilibrat, cu Stuttgart controlând ostilităţile şi replicând tăios pe contraatac.

În minutul 55, după o fază în care l-a avut în prim-plan pe Harnick şi profitând de bâlbâiala generală a fundaşilor noştri, Okazaki face 5 la zero.

În minutul 58, Pintilii este e schimbat cu Prepeliţă.

În minutul 60, iese Tănase accidentat. În locul său intră Adi Rocha.

În minutul 62, Popa este faultat în flancul drept şi Steaua obţine o lovitură liberă periculoasă. Execută Bourceanu ineficient.

În minutul 65, Traore – noul intrat are o fază periculoasă în urma căreia trage periculos la poarta lui Tătăruşanu. De cealaltă parte, Costea îl încearcă şi ei pe portarul advers. La aceeaşi poartă, un minut mai târziu Adi Popa şutează şi el periculos.

În minutul 68, după un contraatac ca la carte, Szukala salvează în extremis situaţia. Stuttgart ratează ocazia de a face 6 la zero.

În minutul 72, un nou fundaş al Stelei este în prim-plan. Lato îl deposedează în ultima clipă pe Ibisevic.

În minutul 75, e timpul şi lui Tătăruşanu să iasă la rampă şi agaţă fenomenal o minge.

În minutul 78, Adi Popa are prima ocazie a Stelei din repriza secundă. După o incursiune la marginea careului mare acesta şutează multe peste bara transversală. Intenţie lăudabilă şi atât.

În minutul 82, Costea spală ruşinea Stelei cu un gol frumos. Pasă în diagonală a lui Adi Popa, preluare frumoasă a olteanului şi şut în plasa laterală. 5 la 1 pentru Stuttgart.

În minutul 89, Ibisevic se joacă în careul nostru, însă Tătăruşanu reuşeşte să ne salveze de un nou gol ca şi făcut.

În prelungiri, după o fază creată de Adi Popa pe flancul drept centrează în centru pentru Costea căre trage în portar. Urmează un corner pentru Steaua. Bate Bourceanu ineficient.

Arbitrul fluieră finalul și totdată pune capăt umilinței suferite în această seară de Steaua.

Joga Bonito


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Ref: PUZ/24

Cum ne-am civilizatAdministraţiile serioase lasă în urmă mult mai mult decât eventuale – şi foarte aparente – rezultate imediate. Contribuţiile reale la identitatea şi soliditatea – adică valoarea unui

Dă culoare peluzei!

Sud Steaua Tu poți ajuta să fim o peluză așa cum toți ne dorim. Pentru că urmează bătălii grele cu Dinamo și în Europa League, poți dona orice sumă pentru: >> coregrafia de la meciul cu Di