home
15-11-12

Comunicat: Împotriva abuzurilor “poliției private” BGS

La partida amicală România – Belgia, Asociația Suporterilor Români s-a situat, ca şi la ultimele meciuri, în Peluza Nord a Arenei Naţionale.
La începutul partidei, am onorat amintirea Eroilor Revoluţiei printr-o coregrafie specială, afişată în spatele mesajului “Respect ‘89”.

La jumătatea primei reprize, grupul Honor et Patria, grup care susține exclusiv echipa națională, a expus un mesaj ironic la adresa preşedintelui Federaţiei, Mircea Sandu. Textul mesajului era: “Pe toți naşii i-aţi legat/ Doar pe unul l-aţi uitat”. Menţionăm că acest mesaj nu încălcă nici o prevedere legală, neincitând la violenţă sau rasism. În momentul afişării mesajului, reprezentanţii firmei de pază B.G.S. (Bart Guard Security) i-au atacat pe cei care au afișat mesajul, în încercarea de a confisca pânza. Ca urmare a acestei agresiuni, mai mulţi suporteri au fost răniţi, necesitând îngrijiri medicale. Doi suporteri, un fan Steaua și un fan Dinamo, s-au ales cu capul spart.
La pauza meciului, am părăsit stadionul în semn de protest.

Solicităm organelor abilitate să ia măsuri pentru identificarea şi pedepsirea agresorilor, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
De asemenea, solicităm Federaţiei Române de Fotbal să rezilieze contractul cu B.G.S, firmă care nu se află la primele abuzuri de acest fel şi care se dovedește incapabilă să gestioneze buna desfășurare a unui eveniment sportiv.

Asociatia Suporterilor Romani

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Istorie in ROS ALBASTRU - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Ref: PUZ/24

Cum ne-am civilizatAdministraţiile serioase lasă în urmă mult mai mult decât eventuale – şi foarte aparente – rezultate imediate. Contribuţiile reale la identitatea şi soliditatea – adică valoarea unui

Dă culoare peluzei!

Sud Steaua Tu poți ajuta să fim o peluză așa cum toți ne dorim. Pentru că urmează bătălii grele cu Dinamo și în Europa League, poți dona orice sumă pentru: >> coregrafia de la meciul cu Di