home
29-10-12

Ghencea e casa noastră?

La trei zile distanta de meciul cu Molde, cînd aducea pe Arena Nationala aproape 43.000 de oameni, aseara, în Ghencea au fost doar 7.000 de spectatori.

"Ghencea e casa noastra" scandau suporterii stelisti acum mai putin de un an. Aseara, Ghencea însa a fost o casa parasita. Scaune prafuite si decolorate de trecerea anilor, întuneric bezna în jurul stadionului, dar, cel mai important, lume putina.

Ghencea a fost aseara departe de supranumele de Templu. Atunci cînd publicul era inamicul numarul unu al oricarui adversar al ros-albastrilor. Aseara, si ultimii nostalgici care suspinau în trecut dupa vechea casa au realizat ca o arena moderna e cheia succesului.

Joi, contra rezervelor lui Molde, pe Arena Nationala, au fost aproape 45.000 de oameni, aseara, cu Gloria, doar 7.000. Si aceia rasfirati si fara prea mult chef de fotbal. Cea mai mica asistenta din acest sezon al Stelei la toate meciurile jucate "acasa".

Nici aparitia fostilor dinamovisti, Dolha, Vali Nastase sau Florin Bratu nu a atras antipatia publicului. Doar razlet, cel care-i mitralia în Stefan cel Mare, acum patru ani, a auzit apostrofari pe care însa le-a blocat cu un zîmbet mare pe buze.

Asistenta la meciurile pe Ghencea ale Stelei în acest sezon:

Meci Scor Competitie Spectatori

Steaua - Chiajna 1-0 - campionat - 15.636
Steaua - Ceahlaul 3-0 - campionat - 9.773
Steaua - Ekranas 3-0 - play-off EL - 14.841
Steaua - Otelul 2-1 - campionat - 12.320
Steaua - FCM Tîrgu-Mures 3-1 - Cupa României - 4.500

Gazeta Sporturilor


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Ref: PUZ/24

Cum ne-am civilizatAdministraţiile serioase lasă în urmă mult mai mult decât eventuale – şi foarte aparente – rezultate imediate. Contribuţiile reale la identitatea şi soliditatea – adică valoarea unui

Dă culoare peluzei!

Sud Steaua Tu poți ajuta să fim o peluză așa cum toți ne dorim. Pentru că urmează bătălii grele cu Dinamo și în Europa League, poți dona orice sumă pentru: >> coregrafia de la meciul cu Di