home
28-10-12

Steaua s-a distrat cu Bistrita in Ghencea

Steaua s-a impus cu 4-0 în meciul de pe teren propriu cu Gloria Bistrița, două goluri fiind marcate de Mihai Costea ('7, '29) și două de Raul Rusescu ('24, '84). Steaua a condus cu 3-0 la pauză, după o primă repriză de senzație.


După remiza din etapa trecută cu Pandurii, Steaua a decis să nu mai riște surprize în goana pentru titlu și a rezolvat meciul cu Bistrița din ghencea încă din prima repriză. Trupa lui Reghecampf a zburdat pe teren, iar Mihai Costea, aflat la primul meci ca titular în acest sezon, a arătat o mare poftă de joc și a demonstrat că și-a meritat titularizarea.

Costea a deschis scorul încă din minutul 7, după un corner executat scurt de steliști de pe stânga, reluând cu capul în plasă de la marginea careului mic. Câteva minute mai târziu, Nikolic a fost și el aproape de gol, ratarea muntenegreanului fiind urmată de alte două ocazii ale lui Costea. Rusescu apoi a trecut pe lângă gol, Dolha respingând cu vârful degetelor șutul din afara careului. Vino sa castigi cu Partypoker

Rusescu și-a scos pârleala în minutul 25, când a înscris pentru 2-0 cu un șut din prima de la 14 metri. Faza a fost construită superb pe dreapta de Adi Popa, autorul pasei decisive. Doar câteva minute au trecut și Mihai Costea a revenit în prim-plan, reușind dubla cu un șut din 10 metri din pasa lui Chiricheș.

Ocaziile s-au ținut lanț până la pauză la poarta Gloriei, doar intervențiile salvatoare ale lui Dolha făcând ca scorul să nu ia proporții astronomice.

Dacă în prima repriză au alergat de nebuni dintr-o parte în alta și au presat sufocant în preajma careului advers, steliștii au liniștit jocul în repriza a doua. După pauză, meciul nu a mai oferit faze de poartă, steliștii preferând să nu mai forțeze, în timp ce ardelenii s-au arătat incapabili de o replică pe măsură.

Bistrițenii au clacat total pe final, oboseala fiind tot mai apăsătoare, iar Rusescu a proftat de situație pentru a bifa și el dubla. A marcat cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar după ce a fost servit excelent de Bourceanu în zonă centrală.

Irina Maxim (Onlinesport)


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Ref: PUZ/24

Cum ne-am civilizatAdministraţiile serioase lasă în urmă mult mai mult decât eventuale – şi foarte aparente – rezultate imediate. Contribuţiile reale la identitatea şi soliditatea – adică valoarea unui

Dă culoare peluzei!

Sud Steaua Tu poți ajuta să fim o peluză așa cum toți ne dorim. Pentru că urmează bătălii grele cu Dinamo și în Europa League, poți dona orice sumă pentru: >> coregrafia de la meciul cu Di