home
25-10-12

Steaua - Molde

FCSteaua.ro vă invită să urmărim împreună, de la ora 22:05, meciul Steaua - Molde, din etapa a treia a grupelor Ligii Europa. În cazul unei victorii, foarte probabile ţinând cont că tehnicianul Ole Gunnar Solskjær va trimite în teren o echipă inedită, Steaua îşi poate apropia calificarea în şaisprezecimile competiţiei.

Laurenţiu Reghecampf crede că atuurile norvegienilor sunt forţa, viteza şi abilitatea de a-şi crea ocazii de a înscrie din fazele fixe:

"Nu ne interesează foarte mult ce fac cei de la Molde, ne interesează să ne câştigăm meciul, să facem un meci bun. Nu am menajat niciodată niciun jucător, i-am folosit pe cei care erau cei mai în formă şi nu am odihnit niciodată un jucător pentru un anumit meci.

Molde este o echipă foarte puternică, dar nu ştiu dacă vor alinia aceeaşi echipă care a jucat în ultimul meci de campionat sau în cel de acasă cu Stuttgart. Avem o analiză, dar în acea analiză se află anumiţi jucători. Dacă acei jucători nu vor fi pe teren, vă daţi seama că ceea ce analizăm noi, nu o să fie la fel. În mare, este o echipă puternică, o echipă nordică, care încearcă să joace în forţă, în viteză. Trebuie să fim foarte atenţi la fazele fixe, dar s-ar putea să analizeze altă echipă.

Toate echipele care sunt în această grupă au şanse să se califice. Nu putem spune că Molde e o echipă uşor de învins. Noi luăm acest meci în serios, ştim ce ne aşteaptă mâine şi nu este o echipă pe care să o învingem foarte uşor. Dacă jucătorii nu sunt conştienţi că întâlnim o echipă puternică, vom avea de suferit.

Nu ne-am mulţumi cu un egal mâine, noi ne dorim să câştigăm. Orice punct pe care-l câştigăm e foarte important, dar ne dorim să câştigăm orice partidă. Dacă vom câştiga mâine, vom face un pas important pentru calificarea în primăvara europeană, dar încă se joacă.

Cel mai important este că jucătorii sunt sănătoşi, ne dorim foarte mult ca mâine să câştigăm meciul. Din partea noastră este totul ok. Martinovici are o lovitură primită de la meciul cu Pandurii, iar Prepeliţă este bolnav, are o infecţie, de ieri ia antibiotice şi nu ne vom putea baza pe el la meciul de mâine şi la cel cu Gloria Bistriţa. Ei nu s-au pregătit azi cu noi. Vlad Chiricheş e mai bine, s-a antrenat cu echipa, mai resimte un pic efectul antibioticelor pe care le-a luat, dar sper să fie sută la sută pregătit şi să aibă o evoluţie cât mai bună.

La începutul campionatului am semnat un contract pe trei ani. Patronul a zis că în primele şase luni nu se bagă la echipă, iar eu am spus că am nevoie de două luni ca să o pregătesc din punct de vedere fizic. Nu mi-e teamă de nimic. Mai mult decât am făcut până acum, nu aveam ce face, pentru că nu putem câştiga campionatul după 12 etape. Suntem pe primul loc, suntem la trei puncte de locul doi şi cred că mai bine de atât nu se putea.


Echipa probabilă pe care o va folosi Laurenţiu Reghecampf: Tătăruşanu - Latovlevici, Chiricheş, Szukala, Georgievski - Bourceanu, Pintilii - Tănase, Rusescu, Chipciu - Adi Rocha.

De partea cealaltă, Ole Gunnar Solskjær s-a declarat bucuros că o să vadă şi fotbaliştii... pardon, rezervele lui ce înseamnă o atmosferă frumoasă, într-un stadion superb.

"Am văzut multe meciuri ale Stelei şi va fi un test foarte important pentru băieţii mei. Steaua este o echipă care nu-ţi dă multe ocazii, este foarte bine organizaţi în defensivă şi are jucători tehnici. Am văzut asta la meciul cu Copenhaga. Am mulţi jucători buni, care nu au jucat multe meciuri.

Este o ocazie să le dau tuturor şansa să joace. Pentru noi participarea în grupele Ligii Europa reprezintă un bonus.

Jucătorii fără experienţă se vor bucura de atmosfera din tribune. Mulţi jucători de la Copenhaga au spus că aici au întâlnit cea mai frumoasă atmosferă. Jucătorii mei au venit aici să vadă cum se trăieşte fotbalul mare. Îmi pare rău că nu avem astfel de astmoferă şi în Norvegia, iar jucătorii care au rămas acasă nu se vor bucura de atmosferă.

Grupa noastră este una strânsă, dar VfB Stuttgart a început să câştige în campionat şi probabil o va face şi în Europa. Cred că pentru al doilea loc calificant lupta se va da între Molde, Steaua şi FC Copenhaga".


Ole Gunnar Solskjær a menajat 11 jucători, din cauza derby-ului cu Rosenborg, de duminică: portarul Espen Bugge Pettersen şi jucătorii de câmp Magnus Wolff Eikrem, Jo Inge Berget, Vegard Forren, Daniel Berg Hestad, Martin Linnes, Daniel Chima Chukwu, Kristoffer Vatshaug, Pape Pate Diouf, Mattias Mostrom şi Knut Olav Rindaroy. Un al 12-lea jucător, Magnus Hoseth, este accidentat.

Nicio echipă românească nu a mai întâlnit Molde în cupele europene, iar Steaua se află la a treia întâlnire cu o echipă norvegiană, după meciurile cu Rosenborg, din play-off-ul Ligii Campionilor, ediţia 2005/2006, scor 3-4 la general, respectiv cu Valerenga, din prima rundă a Cupei UEFA, ediţia 2005/2006, scor 6-1 la general.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
68 ani de la 25-10-1944

Ziua Armatei Romane

In fiecare an, pe 25 octombrie se sarbatorește Ziua Armatei Romane, aniversandu-se victoria finala pentru eliberarea Transilvaniei de Nord de sub ocupația horthysta.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali le explică proştilor de ce e o căpuşă

Gigi va multumeste din inimaExistă un banc ce se potriveşte excelent situaţiei explicate pe înţelesul tuturor: Un patron îşi parchează o maşină ultimu' racnet în faţa firmei, iar unul dintre angajaţi rămâne mut

Ref: PUZ/24

Cum ne-am civilizatAdministraţiile serioase lasă în urmă mult mai mult decât eventuale – şi foarte aparente – rezultate imediate. Contribuţiile reale la identitatea şi soliditatea – adică valoarea unui