home
19-10-12

Cioban, acuzat de violarea cruntă a 4 urşi

Patru urşi bruneți, din zona Pipereşti, au fost transportați, în regim de urgență, la spitalul mamifer din București, după ce au fost violați cu sălbăticie de către un cioban necunoscut, care, cu o rangă înroşită, a lăsat pe bietele patrupede următorul semn:



Se pare că respectivul cioban (ce ruşine pentru această meserie cât se poate onorabilă!) avea la gât un fular al lui Dinamo, pe care ulterior l-a călcat în picioare, pentru intimidarea unor animale vorbitoare, precum papagalii, ori a altora care îl pot identifica prin semne specifice, precum maimuţele.

Directorul spitalului, dr. Giuleşteanu, a declarat că urşii se află în afara oricărui pericol, insă, probabil din cauza traumelor psihice suferite, delirează, spunând, de exemplu, că nu vor mai ataca în viaţa lor oi în staule cu termopane.

Ciobanul, în schimb, este de negăsit, probabil şi din cauza faptului că încă nu-şi poate stăpâni violentele porniri instinctuale, astfel că simte că nu are ce să căute la civilizaţie. Păi ce psd, plm, pnl, fmm, pdl sau cum se înjură ăia pe blocuri!

Sursa: DeSkuip.bkl

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Un junior stelist are tumoare pe creier

Denis PenciuDenis Penciu (18 ani) era, pînă acum o lună, un puşti care iubea fotbalul mai mult ca orice pe lume şi îşi trăia visul: juca pentru echipa sa favorită, Steaua. Clubul a decis, în urmă cu un

Gigi Becali le explică proştilor de ce e o căpuşă

Gigi va multumeste din inimaExistă un banc ce se potriveşte excelent situaţiei explicate pe înţelesul tuturor: Un patron îşi parchează o maşină ultimu' racnet în faţa firmei, iar unul dintre angajaţi rămâne mut