home
17-10-12

Nurofen

Aseară am luat o palmă, subit, dintr-o reclamă, în timp ce mă uitam la meci împreună cu alte capete seci, micul ecran cu led m-a făcut să cred în PUBLICITATE, reclame mascate cu subînţeles, repetate des, în timpul fazelor spre enervarea loazelor care nu pot să priceapă că nu pot bea apă până nu văd în reclamă... ce produs, cum se cheamă, ce cips delicios, ce tampon... lipicios, ce saituri de net şi ce saci de glet, ce iaurt acrişor şi ce trai uşor poţi vedea în reclame, numai feţe calme, familii fericite, vise împlinite, văcuţe vorbitoare, zâne, ursitoare, nu-i elegie, totu-i pură magie, o lume-n cartof prăjit, cum pot să mai fiu necăjit ?!

Batavii ne-au bătut... ca şi în trecut, şi-n viitor ne vor bate... pe săturate, până s-or... sătura, iar atunci, vom jura că nu vom avea pic de milă, sătui de viaţa umilă îi vom înfrânge la scor în faţa întregului popor, cel ce va fi antrenor va fi declarat senior, decorat de preşedinte, e chiar mai presus de cuvinte ca să descriu ce va fi... ( şi cred că v-aş plictisi )

Durerea ce a fost în teren v-o alinaţi cu un Nurofen, nicidecum cu sudalme, uitaţi-vă la RECLAME, la omu’ suferind ce se uită cu jind la un comprimat analgezic, o fi fost chiar amnezic, a uitat ce-i durerea, a gustat doar plăcerea, a trăit în huzur şi-l durea... împrejur, însă durerea de spate i-a spulberat iluzii deşarte. Acum avem Nurofen, cântăm în refren muzica din reclamă, un stadion plin ce aclamă extazul prescris în reţetă, spoiala de pe faţetă, staniol aurit pentru orice... erudit, pentru fitecine, chiar şi pentru mine, io, necredinciosu’, piaza rea, chitrosu’, m-am lămurit într-o clipă că Nurofen « răceală şi gripă » vindecă orice strănut, asemeni primului sărut e o plăsmuire către nemurire, junghi de Paradis ce mi-a fost prescris întru ostoire, pentru trup şi fire.

Cu Nurofen lumea va fi, din nou, un Eden, Nurofen-răceală va vindeca orice boală, Nurofen-răpciugă va împlini orice rugă, Nurofen-tricofiţie va răspândi bogăţie iar Nurofen la capsulă va fi Viagra... destulă. Avem de toate până peste poate, e loc pentru toată lumea şi ar fi chiar culmea ca tocmai acum să îmi fac visu’ scrum, să nu mai cred în promisiuni, în toţi oamenii buni care veghează pentru orişicine, să ne meargă tuturor bine. Din cuget şi din simţiri încep să adresez mulţumiri, vă iau ierarhia de sus în jos, că aşa-i frumos, mulţumesc Federaţiei pe măsura prestaţiei, mulţumesc la Ligă, bunul simţ mă obligă, mulţumesc antrenorilor, mulţumesc jucătorilor, mulţumesc la suporteri, mulţumesc la reporteri, mulţumesc femeilor de servici, vânzători de bilete, bişniţari şi complici, mulţumesc turnicheţilor, mulţumesc şi pereţilor, mulţumesc mucegaiului şi lichenilor, mulţumesc politicienilor.

Cred că n-o să fie larmă pentru un articol – reclamă... S-a scris în pripă de Nurofen « răceală şi gripă », puteam să vorbim de o ciocolată, puteam să ajungem pe lumea cealaltă. Puteam să fim... să jucăm în alt film, puteam avea un destin fără chin, puteam şi noi ca-n ziua de ieri... putem îndura aceleaşi dureri !

LDS

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Ref: PUZ/24

Cum ne-am civilizatAdministraţiile serioase lasă în urmă mult mai mult decât eventuale – şi foarte aparente – rezultate imediate. Contribuţiile reale la identitatea şi soliditatea – adică valoarea unui

Dă culoare peluzei!

Sud Steaua Tu poți ajuta să fim o peluză așa cum toți ne dorim. Pentru că urmează bătălii grele cu Dinamo și în Europa League, poți dona orice sumă pentru: >> coregrafia de la meciul cu Di