home
11-09-12

5 stelişti au jucat în ROMÂNIA - Andorra: 4-0 VIDEO

Cu două goluri superbe (Torje '29, Lazăr '44) şi alte două făcute cadou de adversari (Gomes '90+1 autogol şi Maxim 90+3), naţionala României a învins cu 4-0 modesta echipă a Andorrei, în al doilea meci al echipei reprezentative în preliminariile CM-2014.

Aceasta este prima victorie a Naţionalei pe Arena Naţională.



Cinci stelişti au jucat în acest meci: Lobonţ (Tătăruşanu '46) - Măţel, Chiricheş, Găman, Raţ - Bourceanu, C. Lazăr - Torje, Grozav, Tănase (Al. Maxim '80) - Marica (Rusescu '54). Antrenor: Victor Piţurcă.

Ciprian Tătăruşanu a fost huiduit de către spectatorii prezenţi în stadion în momentul în care l-a înlocuit pe Bogdan Lobonţ. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Tănase în minutul 80, când a fost schimbat de Alexandru Maxim. De altfel, Tănase a fost huiduit de mai multe ori de toţi suporterii prezenţi la meci.

La partidă au asistat 24.630 de spectatori, iar 1.930 de fani au asistat la partidă fără a plăti biletul de intrare.

"Iniţial s-au pus în vânzare 19.000 de bilete, iar ulterior, observându-se că există un interes mare pentru această partidă, s-a decis să se mai tipărească încă 3.700. După cum s-a putut observa, şi acestea s-au epuizat foarte repede, iar înaintea începerii partidei, observându-se că la porţi sunt foarte mulţi oameni care doresc să intre, Mircea Sandu, personal, a luat decizia de a lăsa intrarea liberă, din respect faţă de cei care doreau să vadă echipa naţională a României", a spus ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia.

Următoarea partidă a Naţionalei este programată la 11 octombrie, la Istanbul, contra Turciei.

În celelalte două jocuri ale grupei D, Turcia a învins Andorra cu 3-0 (Emre '44, Umut Bulut '60 şi Selcuk Inan '75), iar Olanda a câştigat fără mari probleme în Ungaria, cu 4-1 (Dzsudzsak '7-penalty / Lens '3, '53 Bruno Martins '19, Huntelaar '74).



Programul Naţionalei în grupa D a preliminariilor Campionatului Mondial:

12 octombrie Turcia - România
16 octombrie România - Olanda
22 martie 2013 Ungaria - România
26 martie 2013 Olanda - România
6 septembrie 2013 România - Ungaria
10 septembrie 2013 România - Turcia
11 octombrie 2013 Andorra - România
15 octombrie 2013 România - Estonia

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
1988_Steaua_Benfica_Cronica - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Un junior stelist are tumoare pe creier

Denis PenciuDenis Penciu (18 ani) era, pînă acum o lună, un puşti care iubea fotbalul mai mult ca orice pe lume şi îşi trăia visul: juca pentru echipa sa favorită, Steaua. Clubul a decis, în urmă cu un

Cum împrumută Steaua "ne-a"

Banii bagati de Becali la SteauaÎn timp ce în Occident cluburile importante sunt transparente, funcţionează ca societăţi comerciale cu acţionari la vedere, unele fiind chiar listate la bursă, în România se practică o meto