home
05-09-12

Comunicat Asociatia Suporterilor Romani

Cu ocazia inceperii campaniei de calificare a echipei nationale de fotbal a Romaniei la campionatul mondial din 2014 , Federatia Suporterilor Romani isi anunta asa cum a spus in repetate randuri ,sprijinul neconditionat pt echipa nationala , si va informeaza ca incepand de la meciul cu Estonia din deplasare vom fi prezenti si uniti sub tricolor .
Indiferent de culorile pe care le iubim , indiferent de pasiunea impartasita pt cluburile noastre , indiferent de rivalitati , am demonstrat ca impreuna putem fi puternici.

Daca iubesti fotbalul , daca iubesti spectacolul , daca iubesti Romania trebuie sa fii prezent atunci cand imnul national rasuna in tribunele oricarui stadion ,din tara sau strainatate, trebuie sa fii acolo si sa iti reprezinti tara cu mandrie .

Marti 11.09.2012 la meciul cu Andora de pe stadionul National Arena , Federatia Suporterilor Romani va invita sa va alaturati fotbalului si echipei nationale .
Pentru toti cei care vor sa sprijine echipa Romaniei alaturi de noi ,avem la dispozitie bilete in Peluza 1 – NORD ( electroaparataj ), la pretul de 15 Ron / buc.

Asociatiile de suporteri din tara cat si ceilalti suporteri independenti sunt invitati pana sambata orele 17.00 sa-si exprime dorinta asupra numarului de bilete solicitat , iar pana luni orele 11.00 sa se finalizeze actiunea de achizitionare .

Pentru detalii despre modul in care puteti achizitiona bilete alaturi de noi in peluza va punem la dispozitie numarul de telefon : 0722.587.782

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Un junior stelist are tumoare pe creier

Denis PenciuDenis Penciu (18 ani) era, pînă acum o lună, un puşti care iubea fotbalul mai mult ca orice pe lume şi îşi trăia visul: juca pentru echipa sa favorită, Steaua. Clubul a decis, în urmă cu un

Cum împrumută Steaua "ne-a"

Banii bagati de Becali la SteauaÎn timp ce în Occident cluburile importante sunt transparente, funcţionează ca societăţi comerciale cu acţionari la vedere, unele fiind chiar listate la bursă, în România se practică o meto