home
03-09-12

Mesajul patronului lui Liverpool pentru fani

Patronul clubului de fotbal Liverpool, americanul John Henry, a adresat luni o scrisoare deschisă fanilor, în care recunoaşte că a comis greşeli în cei doi ani de când a cumpărat gruparea engleză, aflată la cel mai slab start de campionat din ultimii 50 de ani.

Înfrântă acasă duminică de Arsenal (0-2), Liverpool are un singur punct după 3 etape, iar antrenorul Brendan Rodgers s-a declarat nemulţumit de transferurile efectuate în această vară.

În scrisoarea deschisă, Henry a apărat politica prudentă de transferuri. 'Poate că perioada de transferuri nu a fost perfectă, dar nu ne gândim doar la cele 16 săptămâni care vor trece până vom putea cumpăra din nou: ne gândim la următorii 16 ani şi mai departe'.

Henry a acceptat că erorilor comise de foştii proprietari 'li s-au adăugat propriile noastre erori, în doi ani dificili de când am preluat clubul. A fost o educaţie aspră'. Potrivit lui, clubul are o situaţie financiară mai bună decât în urmă cu doi ani, când a fost cumpărat de el. El a adăugat că actuala politică de transferuri urmăreşte să respecte regulile fair-play-ului financiar, impuse de UEFA.

Americanul a preluat-o pe Liverpool care era aproape de un colaps financiar în octombrie 2010, când foştii proprietari Tom Hicks şi George Gillett Jr. au fost nevoiţi să vândă clubul. 'Cormoranii' nu au mai câştigat titlul din 1990, iar în sezonul trecut au terminat pe locul 8.

Agerpres

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Un junior stelist are tumoare pe creier

Denis PenciuDenis Penciu (18 ani) era, pînă acum o lună, un puşti care iubea fotbalul mai mult ca orice pe lume şi îşi trăia visul: juca pentru echipa sa favorită, Steaua. Clubul a decis, în urmă cu un

Cum împrumută Steaua "ne-a"

Banii bagati de Becali la SteauaÎn timp ce în Occident cluburile importante sunt transparente, funcţionează ca societăţi comerciale cu acţionari la vedere, unele fiind chiar listate la bursă, în România se practică o meto