home
17-08-12

A plecat "Cioara"!

Florin "Cioara" Costea nu mai este atacantul Stelei, jucatorul reziliindu-si contractul in cursul zilei de joi, dupa ce, in prealabil, a fost terfelit de ala care nu are nicio legatura cu clubul, dar se comporta ca si cum ar fi stapan.

Costea cel mare a fost propus la Petrolul, la schimb cu Szukala, insa a refuzat mutarea pentru ca Florian Busca, alt om de afaceri onest al Romaniei, nu i-a oferit bani la semnatura.

Atacantul in varsta de 27 de ani a intrat apoi in gura spurcata a "latifundiarului" iar intr-un final a cedat, acceptand ruperea contractului.

Patru ani si jumatate mai avea "Cioara" din intelegerea cu Steaua, cu un salariu peste celebra limita de "10 mii pe luna".

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua - Ceahlaul, atmosfera - OmBun

Steaua - Ceahlaul, 3-0 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Un junior stelist are tumoare pe creier

Denis PenciuDenis Penciu (18 ani) era, pînă acum o lună, un puşti care iubea fotbalul mai mult ca orice pe lume şi îşi trăia visul: juca pentru echipa sa favorită, Steaua. Clubul a decis, în urmă cu un