home
14-08-12

Urlă drogu-n ei...

Știam cu cel puțin două saptamani inainte că mă voi duce la Steaua versus Universitatea Cluj.

Bineințeles că am avut ceva emoții avand in vedere seceta prezențelor trecute in cont in ultimii ani.

Cel mai bun prieten al meu ține cu FC Argeș, taica-sau e stelist de decenii, dar nu vazuse Arena niciodată și pe Steaua de ani buni. Al meu batran este dinamovist de decenii ( vă dați seama ce haos era in casă pe vremuri ). Ambii nu vazuseră Arena și ne-am propus să-i ducem la meci, chiar dacă eu il urasc pe Becali iar prietenul meu n-are treabă cu Steaua.

O să pară amuzant, dar din reflex am luat bilete la peluza a 2 a, imi imaginam deja că o să-i aud cantand pe baieții de la -SUD-. Am uitat că pe Arena peluzele sunt inversate, astfel că m-am trezit exact unde nu-mi doream.

Iată-ne trecuți de turnicheți, trecuți de șeful galeriei de la Nord care imparțea niște impresii și se fotografia cu diverși suporteri, așteptand ca lumea să-și facă intrarea in peluza

Am realizat că media de varstă era destul de scazută p-acolo și am ramas surprins de cat de multă lume venise la meci. Stau și mă gandesc dacă or fi mulți care vin pe același sistem in care m-am prezentat eu.
Cred că pe masură ce echipa va fi mutată tot mai des pe Arena, cu atat va fi mai greu de controlat calitatea suporterului de peluza vorbesc aici despre Nord, iar pentru SUD, dacă ați vazut, pe Arena sunt și par doar un palc (raportat la marimea stadionului), cu mențiunea că-s organizati și destul de zgomotoși.

Am bagat de seamă că este inutil să mai incercam via Internet să revoluțIonam gandirea oamenilor. Poate că totuși uneori e mai bine să fii egoist, să fii acolo cu prietenii și să te bucuri de acele momente fiindca adevarul e adevar, o viață avem!

Duceți-vă la meci, umpleți Ghencea, umpleți Arena, luați cu voi mesaje de susținere pentru jucatori, luați cu voi mesaje impotriva factorilor care nu vă convin din Conducere, pe aceștia din urma de ce nu, macar pană la intrarea in stadion! Eu unul așa am facut.

Clubul este condus cu dese momente de amatorism, de ani buni să fie clar, și este bine să vă gandiți c-ar fi indicat ca amatorismul să nu se fixeze și-n tribune.
M-a enervat la culme cand, in timp ce in peluza cealalta baieții de la -SUD- cantau din toată puterea, un nenică din spatele meu a ținut să remarce prostesc un singur lucru, pe un ton disprețuitor: ''uite, băăăi, cum urlă drogu-n ei!''

Viitorul nu sună bine, iar un eventual titlu pentru mine n-ar insemna mai nimic. Totuși, un lucru mi-a devenit clar: neprezentarea la meci nu este o opțiune pentru ca pur și simplu, nu ai pentru cine să-ți sacrifici ceea ce iubești.

Peste ani o să tragem linie și o să vedem care a greșit, dar dacă lasam anii să treacă și alegem să ne zbatem in pasivitate și să lasam dezbinarea să distrugă societatea stelista s-ar putea să regretam!


blindius

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
10 ani de la 18-08-2002

Prima aparitie Nucleo

Meciul din prima etapa a campionatului Romaniei editia 2002-2003 a coincis cu prima aparitie a grupului Nucleo.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Un junior stelist are tumoare pe creier

Denis PenciuDenis Penciu (18 ani) era, pînă acum o lună, un puşti care iubea fotbalul mai mult ca orice pe lume şi îşi trăia visul: juca pentru echipa sa favorită, Steaua. Clubul a decis, în urmă cu un