home
03-08-12

"Neam Linistit"

NEAM LINISTIT.

Zicea nenea asta, fost "jucator de legenda" al Stelei post-revolutionare si antrenor ce-ar fi dat cu subsemnatul pe la procuratura in cazuri de meciuri trucate daca ar fi antrenat prin Italia, ca, vezi Doamne, daca in 6 luni nu e "in carti" pleaca singur.
Si a venit saracul prin iunie din ce imi aduc eu aminte.

Asa ca: din iunie, 6 luni inseamna cam novembre...hai decembre. El e inca linistit.

Dar,

dupa 1-0 cu fosta lui echipa, 4-3 cu galacticii ploiesteni si un 0-1 nesperat contra extraterestrilor slovaci uite ca ne-am cam linistit noi.

Ne-am linistit si noi ca doar antrenor avem, transferuri avem (traiasca-ne managerul), jucatori avem (de ar juca sau n-ar da la gioale ca niste ghiolbani pe maidan ar fi ceva), suporteri avem (la ce dracu mai umpleti tribunele daca nici sa deschideti gura nu sunteti in stare?), iar patron-finantator-sau ce-o fi avem mai mult decit e nevoie.
Ne-am linistit ca doar nu va fi mai rau decit a fost anii trecuti. Locul 6 nu ni-l ia nimeni (poate cateii daca il marita si pe Tucudean ala).

Ne-am linistit!

NEAM LINISTIT.

_Answer_

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Joc slab, infrangere rusinoasa

Golul oaspetilorNu a fost ghinion în această seară ci doar lipsă de valoare atât pe banca tehnică cât, mai ales, pe teren. Steaua este umflată de presă, o presă care ascultă cu stetoscopul orice șuierat a