home
02-08-12

Steaua - Spartak Trnava: 0-1

Dupa o lunga asteptare, o campanie de transferuri cu care suntem deja obisnuiti (ieftini, gratis daca se poate, de la retrogradate), cantonamente peste cantonamente, pregatiri draconice, antrenor nou, dar din pacate acelasi fariseu la carma, secondat de maestrul Cartonel; Steaua are un inceput de campionat furtunos (al naibii noroc), cu 6 puncte din tot atatea posibile.

In aceasta seara Steaua a primit vizita celor de la Spartak Trnava, contabilizand astfel prima mansa pentru calificarea in payoff-ul pentru grupele Europa League.

Echipa Stelei:

In poarta: Tatarusanu Reflecs

In aparare: Iliev, Geral.... scuze, astia aveau salarii prea mari, avem altii de valoare mult mai mare la cu salarul la jumatate: Gardos, Chiriches, Lato....

Intrerupem prezentarea echipei gazda pentru ca oaspetii au deschis scorul, dupa doar 5 minute, fara ca stelistii sa fi iesit de la cabine. Cata nedreptate, Doamne... Absolut logic, dupa deschiderea scorului, antrenorul celor de la Spartak a decis sa-si mute autobaza in poarta, daca tot au avut oportunitatea deschiderii scorului, convins fiind ca meciul e castigat.

Steaua s-a mobilizat dupa primirea golului si a inceputut un excelent joc de bambilici, de o acuratete iesita din comun: pasele sunt date cu precizie... la doi metrii de destinatar, driblinguri impecabile terminate cu pierderea mingii, evident, suturi naucitoare (cred ca au fost doua) care au pus mai multe probleme portarului advers decat tantarii care il plictiseau de moarte pe bietul om, schema peste schema, executii de finete care l-ar face si pe Balint (comentator in studio) sa-si ia notite, si multe alte calitati pe care le-am vazut in ultimii 6 ani la echipa eternului razboinic: Giugiuc!

Colac peste pupaza, dupa 3 schimbari ultra ofensive, Steaua a reusit sa joace la fel de prost precum in prima repriza, dar daruita, valoarea si profesionalismul au parasit de mult echipa ros-albastra, si pentru ca nu prea ne place sa fim contrazisi...in minutul 80 Tanase Talent, satul de fotbal din momentul in care s-a apucat de sportul cu pricina, a hotarat ca e mai bine sa-si vada de treaba lui, plecand la cabine dupa implementarea unui procedeu „coasa” marcatorului unicului gol al partidei, drept rasplata pentru faptul ca a fost incomodat, arbitrul fiind si el de acord cu fotbalistul nascut Talent dar care a murit speranta... si i-a aratat unul din simpaticele lui cartonase... rosu ca focu’!

Convins ca meciul va fi cel putin la fel de tentant precum a fost in primele 70 de minute... am inceput sa scriu cronica in cauza... si surpriza: n-am fost nevoit sa modific nimic, sa adaug vre-un marcator in dreptul Stelei, vreo mega-ocazie, nimic.
Cat despre jocul echipei favorite, numai de bine: bannerul cu „Final Bucharest 2012” s-a potrivit de minune!

Si, cu voia dumneavoastra, o mica adaptare dupa Steve Garvey:

Diferenta dintre fotbalistul stelist si jucatorul de fotbal stelist este urmatoarea:Pentru fotbalistul ros-albastru (au jucat cativa la Steaua pana prin 2006) conteaza numele de pe fata tricoului.Pentru jucatorul de fotbal ros-albastru (multi din pacate) conteaza numele de pe spatele tricoului.

AndyQ


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua - U Cluj, atmosfera 1 - OmBun

Steaua - U Cluj, atmosfera 2 - OmBun

Steaua-U Cluj, 5-1 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Joc slab, infrangere rusinoasa

Golul oaspetilorNu a fost ghinion în această seară ci doar lipsă de valoare atât pe banca tehnică cât, mai ales, pe teren. Steaua este umflată de presă, o presă care ascultă cu stetoscopul orice șuierat a