home
01-08-12

Steaua - Spartak Trnava

Joi seara, de la ora 20:45, „roş-albastrii” au intalnire cu „îngerii albi” din pitorescul oraş slovac Trnava. Confruntarea are loc cu ocazia celui de-al III-lea tur preliminar din a doua competitie ca importanţă de pe Batranul Continent, Europa League.



ECHIPELE DE START:

STEAUA: Tătăruşanu - Georgevski, Chiricheş, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tănase - Nikolic
Rezerve: Stanca, Filip, Martinovic, Bălan, M. Costea, F. Costea, Rocha

Spartak Trnava: Filipko - Cvirik, Janecka, P. Carnota, Hanzel, Gross, Stozicky, Mikovic, Karhan, Sabo, Bicak
Rezerve: Raska, Habanek, Mikinic, Kascak, Gasparik, Pavelka, Tomacek

______________________________

Spartak Trnava vine pe National Arena in postura de multiplă campionă a Cehoslovaciei (de 5 ori), dar cu un start fals in acest debut de campionat: 2 remize in două etape (ocupă locul 10 in actualul campionat); insă slovacii au compensat cu un parcurs merituos in Europa, eliminandu-i pe cei de la Sligo Rovers. Anul trecut au fost eliminati de Locomotiv Moscova tot in turul III preliminar cu scorul general de 3 la 1.

Pe plan intern, campionatul trecut au terminat la două puncte de campioana Zilina. Dacă Steaua asigură constant jucatori la lotul national, cei din Trnava nu au avut nici un jucator selectat pentru amicalele cu Olanda si Polonia, din această primavara De mentionat faptul că nationala Slovaciei, ca si cea a Romaniei, a ratat prezenta la Campionatul European din Ucraina si Polonia.

Cei mai periculosi jucatori ai echipei vizitatoare se anunţă a fi golgheterul de sezonul trecut – mijlocasul experimentat Martin Vyskočil, precum si atacantul Ladislav Tomaček, dar si atacantul Martin Mikovic – autorul unei duble in meciul cu cei de la Sligo Rovers. Acest trident ofensiv cu siguranta va pune probleme fragilei noastre defensive. Primul unsprezece din meciul cu Sligo Rovers, cel din deplasare, a fost urmatorul: M. Filipko - P. Gross, P. Cvirik, L. Hanzel, M. Janecka - M. Karhan, M. Vyskočil, V. Stožický, M. Bicak - M. Mikovic, I. Schranz. Se pare că antrenorul echipei slovace, Pavel Hoftych, va apela un sistem de joc 4:4:2.

De cealaltă parte, tehnicianul echipei roş-albastre, Laurentiu Reghecampf, probabil va trimite o formulă asemanatoare cu meciurile din campionat: Tatarusanu – Chiriches Gardos Lupu, Martinovic – Chipciu, Bourceanu, Tanase, Pintilii – Rusescu, Nikolic. Ajustarile la acest prim unsprezece vor fi cauzate de indisponibilităţi de ultim moment sau de starea emotională a reputatului cioban-patron.

În incheiere, chiar dacă meciul se va disputa pe un gazon vestejit, nu puteam să nu remarcam optimismul, infloritor aş zice, al antrenorului Stelei: "Stati voi linistiti, că stadionul nu va fi gol. La acest meci vor veni 20.000 de spectatori care ne vor conduce catre victorie." Să speram si noi?

Joga Bonito

DISCUTIILE CONTINUĂ AICI.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Steaua e pe profit datorită lui Gică Hagi

Echipajul martian l-a crescut cum a pututPrincipalul creditor al Stelei a recunoscut că, dacă Gică Hagi nu-l cumpăra pe Bogdan Stancu, la Galatasaray, cu suma de 5 milioane de euro, Steaua înregistra pierderi şi în 2011, ca în mai to