home
30-07-12

Steaua, luni

Porumboiu recunoaşte interesul pentru Martinovici: ”Da, îl vreau pe Novak!”

Martinovici a intrat în conflict cu Reghecampf și ar putea ajunge la Vaslui.
Finanţatorul moldovenilor a recunoscut că a discutat cu Becali trecerea sîrbului la Vaslui. Mutarea ar putea prinde contur, Marti certîndu-se cu antrenorul său la Ploieşti.

Novak Martinovici a revenit fundaş dreapta în partida cu Astra, deşi, înaintea startului sezonului, sîrbul a avut o discuţie cu Laurenţiu Reghecampf în care i-a cerut acestuia să nu fie folosit decît stoper.

Chiar dacă a marcat un gol şi a centrat la reuşita de 1-1 a lui Cristi Tănase, Martinovici a greşit decisiv în defensivă. La primul gol al Astrei a fost depăşit de o minge care a ajuns la Morais, iar apoi faza a continuat şi Enache a marcat, pentru ca la golul de 3-2 al Astrei, să-l piardă din marcaj pe Morais.

Inexactităţile sîrbului l-au enervat la culme pe Reghecampf, care a strigat către jucătorul său, reproşîndu-i greşelile. Extrem de nervos, Martinovici a ripostat şi a gesticulat în direcţia băncii de rezerve. După opt minute de la golul lui Morais, el a fost înlocuit.

Drum liber spre Moldova?
Cum Laurenţiu Reghecampf e hotărît să nu mai conteze pe sîrb în viitorul apropiat, Martinovici ar putea ajunge la Vaslui. Gazeta a publicat în exclusivitate informaţia în urmă cu cîteva zile, iar Adrian Porumboiu a confirmat la Contraatac, de la GSPTV, tatonările. "Am avut o discuţie cu Becali în care l-am întrebat dacă ar vrea să-l dea pe Martinovici. Nu e nimic stabilit, că el e descoperit rău în apărare!", a mărturisit finanţatorul moldovenilor.

28 de partide a jucat Martinovici sezonul trecut pentru Steaua în toate competiţiile, el marcînd şi cinci goluri

"Nu a fost nici un conflict între Martinovici şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Novak a fost schimbat din raţiuni tactice!" (Mihai Stoica, manager Steaua)

Gazeta Sporturilor


Pierdere IMPORTANTĂ pentru Steaua. Pleacă UN SIMBOL

Steaua este foarte aproape de a pierde un jucător emblematic al ultimilor ani, foarte iubit de suporteri. Novak Martinovic are o ofertă de la Partizan Belgrad, iar transferul pare ca iminent.
Novak Martinovic, care a mai jucat la BSK, OFC Belgrad, Smederevo şi Pandurii Tg. Jiu înainte de a ajunge la Steaua, este aproape de un transfer la Partizan Belgrad.

"Am pus în atenţia clubului meu că transferul la Partizan este aproape făcut. Dacă cluburile se înţeleg, vin şi pe jos la Belgrad. Să mă întorc acasă este o onoare pentru mine", a declarat Novak Martinovic în presa din Serbia.

"Habar n-am! Poate clubul să fi negociat transferul, eu nu ştiu nimic", a replicat Gigi Becali.

realitatea


Duckadam: Cea mai bună defensivă din Liga I a devenit acum una vulnerabilă

Președintele de imagine al Stelei, Helmut Duckadam, a vorbit, în direct la “Digi Sport Special“, despre meciul de la Ploiești cu Astra. Fostul portar de legendă al roș-albaștrilor este bucuros că echipa din Ghencea are maximum de puncte după două etape, dar trage un semnal de alarmă în privința problemelor din defensivă.

“La faza golului trei n-a fost doar vina lui Martinovici. De fapt, la toate golurile marcate de Astra au fost greșeli în lanț ale jucătorilor noștri. La respectiva fază, a greșit și Filip, dar și Chiricheș, care a încercat să-l dubleze, dar n-a reușit. Problema este alta. Că noi în ultimi trei ani am avut cea mai bună defensivă, iar acum avem probleme. Iar la fundași laterali avem cele mai mari probleme. Când lipsește Latovlevici, avem o problemă pe stânga. Nu știu de ce n-a jucat Pârvulescu, în plus el este mijlocaș la bază“, a spus Duckadam.

digisport


BECALI, nervos pe SCARAOŢCHI după Astra - Steaua 3-4

Gigi Becali a acuzat arbitrajul la finalul victorie de la Astra, 4-3. Patronul Stelei a fost deranjat de tunsoare lui Valeriu Lupu, pe care nu-l mai vrea titular
"N-am avut nici o emoţie. Tot timpul am avut încrederea că vom cîştiga. Marcăm gol cînd vrem, pentru că avem valoare. Golurile le-am luat din cauza fundaşilor laterali. La faza cu Chipciu n-a fost ofsaid, astea sînt hoţiile din arbitrajul românesc.

Meciul trecut am fost furaţi, acum iar am fost furaţi! E clar că arbitrii sînt împotriva noastră. E ruşinos să furi Steaua meci de meci. Dar echipa are caracter, marchează cînd vrea. Ne-am distrat cu ei, am făcut măgăruş.

Am dat două goluri din cauza lui Lupu. Eu de cînd l-am văzut cu părul ăla aşa, am vrut să dau telefon. Ce sîntem la circ? Dacă te tunzi aşa, stai pe bancă. Ce eşti Scaraoţchi? Să vedeţi că Satana ne va distruge din cauza lui Lupu, eu nu aştept aşa ceva la echipă", a declarat Becali, citat de gsp.ro.

realitatea


SCANDAL intre stelisti la Ploiesti! Becali ii cere MASURI lui Reghecampf dupa gestul ASTA: "Doar in tribuna sa-l mai vad!"

Astra 3-4 Steaua / A doua victorie a Stelei din acest sezon a fost obtinuta cu nervi de Reghecampf, care a fost la un pas sa-si ia la bataie un jucator dupa gafele sale.
Steaua a castigat pentru prima data dupa 10 ani la Ploiesti cu Astra, dupa un meci nebun. Principalii vinovati? Fundasii laterali ai Stelei.

Martinovic si Lupu au fost responsabili pentru cele trei goluri marcate extrem de usor de Astra. Daca tanarul Lupu a fost schimbat la pauza fara comentarii, Martinovic a avut ceva de impartit cu Reghecampf chiar la cateva minute dupa ce a gafat in favoarea adversarilor si l-a scos din minti pe antrenorul stelist.

Becali cere masuri, chiar daca Martinovic e unul dintre favoritii fanilor.

"Eu sa fiu in locul lui Reghecampf, direct in tribuna in trimiteam. Sa-l arunce acolo daca mai comenteaza", a declarat Becali pentru ProTV.

Dupa golul de 3-2 al Astrei, Reghecampf l-a certat pe sarbul Martinovic, iar acesta i-a raspuns. Fundasul a fost schimbat imediat cu Rocha, care a marcat golul victoriei pentru Steaua.

sport.ro


Sa aveţi o săptămână fructuoasă!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Steaua e pe profit datorită lui Gică Hagi

Echipajul martian l-a crescut cum a pututPrincipalul creditor al Stelei a recunoscut că, dacă Gică Hagi nu-l cumpăra pe Bogdan Stancu, la Galatasaray, cu suma de 5 milioane de euro, Steaua înregistra pierderi şi în 2011, ca în mai to