home
29-07-12

A venit circul in oras....

Un nou campionat si circul reincepe. Asa ar trebui sa isi denumeasca fiecare ziar de sport orice articol care se refera la Steaua. Ne intrebam cu totii cum va “debuta” perenul 2gi in acest campionat, care vor fi tintele sale, care va fi declaratia care va constitui piatra din picioarele jucatorilor la acest nou inceput.

A venit….a venit sub forma unei elucubratii cretine si incredibil de complexe pentru bagajul intelectual si moral al ciobanului. Inca din prima etapa jucatorii au “indraznit sa nu ii indeplineasca dorinta domniei sale, aceea de a se distra cu orice adversar , tineti cont ca se jucase doar un meci, si ca nu ar vrea sa mai stea cu crucea in dinti la finalul meciurilor. Aici devine interesant….

Crucea, stim cu totii ce reprezinta pentru toti crestinii, a devenit in mainile soioase ale acestui individ un instrument prin care isi mascheaza lipsa oricarui discernamant, in tot ce spune si ce face. A devenit stindardul unei lupte, spune el, impotriva raului si a tot ceea ce ameninta Steaua, o lupta pe care el, cavalerul neinfricat nu are cum sa o piarda. Este uluitor de fiecare data cu toate ca doar durata speech-ului este necunoscuta, in rest acest amestec religie-fotbal este o piatra de temelie pentru acest individ.
Stim cu totii cazurile jucatorilor “judecati” dupa aspect( Grzelak si mai nou Lupu), cunoastem felul cum au fost tavaliti in noroi jucatori care nu au impartasit “elanul” bovin al patronului( Iliev) si nu avem cum sa uitam modul cum erau priviti jucatori care pur si simplu erau diferiti fata de imaginea fixata pe retina acestui fin cunoscator si anume gigi becali.

Imixtiunea religiei in aproape orice activitate este un lucru destul de sensibil, de regula religia este un capitol aparte in viata fiecarui individ, este un sentiment pana la urma si de aceea este bine pastrat de fiecare dintre noi. Faptul ca acestui cioban ii sunt acceptate asemenea derapaje este un lucru cunoscut, face parte din sarmul sau personal , din cotele de audienta ale posturilor tv insa nu ar trebui sa mai insele pe nimeni. Este necesar un minim de cultura ca sa realizezi ca acest om foloseste religia doar in scop personal, foloseste ceva ce romanul in general, a considerat mereu sacru. Cand discutam despre imixtiunea religiei in viata sociala este prezenta si partea financiara fiindca nu am vazut inca vreo biserica care sa traiasca din donatiile parasutate direct din ceruri de catre zei, ingeri si alti suporteri fantasmagorici...de aceea e limpede pentru orice om ca ciobanul foloseste religia ca pe o arma, incearca sa intre cu forta in inimile romanilor fara sa isi dea seama idiotul ca e suficient doar sa arunci cu bani.

Steaua in mana lui a ajuns o echipa de duzina, o echipa unde nu se mai joaca pentru culori, nu se repecta tricoul iar notiunea de istorie a devenit sinonima cu acel examen greu de la bac’….da-o incolo.”Ucenici” va gasi becali, se gasesc mereu indivizi care pentru iluzia fina a unei realizari inexistente isi vor urma oriunde si oricum liderul. Este un lucru pe care trebuie sa il intelegem insa nu sa il si acceptam. Fiecare dintre noi, cei care inca mai gandim si simtim pentru aceasta echipa trebuie sa luam atitudine prin orice mijloace, faptul ca e acolo sus nu inseamna ca acolo va ramane….de noi depinde cat de mult.

Marius Mihet

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Steaua e pe profit datorită lui Gică Hagi

Echipajul martian l-a crescut cum a pututPrincipalul creditor al Stelei a recunoscut că, dacă Gică Hagi nu-l cumpăra pe Bogdan Stancu, la Galatasaray, cu suma de 5 milioane de euro, Steaua înregistra pierderi şi în 2011, ca în mai to