home
28-07-12

VIDEO Astra - Steaua 3-4

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, scor 4-3 (2-2), pe Astra Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii I, obţinând cel de-al doilea succes stagional şi primul după o pauză de zece ani pe terenul prahovenilor.

Golurile partidei au fost marcate de Enache, în minutele 12 şi 38 şi Junior Morais '48, respectiv Tănase '19, Martinovici '21, Rusescu '62 şi Rocha '67.

În minutul 12, Astra a deschis scorul prin Enache. Mai întâi Junior Morais a şutat în bara transversală, mingea a ajuns la Enache, care a înscris cu un şut de la Astra a deschis scorul în minutul 12 prin Enache, care a şutat de la şase metri lateral dreapta pe sub Tătăruşanu.

Steaua a egalat prin Cristian Tănase în minutul 19, care a reluat cu un şut plasat din mijlocul careului o centrare venită de la Nikolici.

Gruparea bucureşteană a preluat conducerea în minutul 21, când Novak Martinovici a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri în urma unei centrări din corner a lui Alexandru Bourceanu.

Astra a egalat în minutul 38, când după o centrare de pe partea stângă a lui Junior Morais, mingea cade în care, ajunge la Enache, care reia din patru metri spre buturi, balonul fiind deviat de Tătăruşanu în propria poartă.

Junior Morais a readus pe Astra în avantaj în minutul 48, 3-2, când a reluat de la punctul de la 11 metri o centrare venită de pe partea dreaptă de la Enache.

Raul Rusescu a egalat în minutul 62, când după o acţiune personală a şutat de la 11 metri lateral dreapta la colţul lung.

Adi Rocha, intrat de zece minute minute, a reuşit să înscrie după o fază confuză, cu un şut slab din şase metri, stabilind astfel scorul final.

Astra Ploieşti: Lung - Bărboianu, Găman, Ben Youssef, Ben Djemia (Melinte '66) - Enache, Seto (Budescu '75), A. Mureşan, Junior Morais - Fatai, Ivanovski (Seydou '66). Antrenor: Bogdan Stelea.

Steaua: Tătăruşanu - Martinovici (Rocha '55), Gardoş, Chiricheş, Lupu (Filip '46) - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tănase - Nikolici (Dumitraş '73). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Junior Morais '58, Bărboianu '77, Mureşan '85 / Lupu '17, Gardoş '72, Filip 90+3.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Sebastian Colţescu, ajutat la cele două linii de Miklos Nagy şi Sebastian Gheorghe.

mediafax.ro

DECLARAŢIILE DE DUPĂ MECI:

Laurenţiu Reghecampf: "Am primit trei goluri şi trebuie să fim mai atenţi. Probabil că Lupu nu s-a informat înainte să vina mingea din bară (n.r. la primul gol al Astrei), dar asta e. E copil şi trebuie să înveţe. Ei au avut două ocazii în prima repriză şi au înscris de două ori. Eu cred că am controlat tot meciul, chiar dacă ei ne-au condus de două ori. Eu cred că Tănase putea închide meciul din prima repriză.

Astra s-a apărat foarte bine. E o echipă organizată, cu un atacant periculos, care ne putea pune probleme. Cred totuşi că am primit golurile cu uşurinţă. Eu zic că toţi jucătorii merită laudele noastre. Au recuperat foarte multe baloane. Poate trebuia să fim mai atenţi la faza de finalizare.

Sunt mulţumit de Rocha. A făcut un meci mai slab cu Chiajna. Acum a intrat, a marcat şi e foarte bine. Pentru asta e plătit.

Noi câştigăm şi asta e cel mai important. O luăm pas cu pas. Acum urmează meciul de calificare în Europa League".


Helmuth Duckadam: "Avem probleme în apărare. A fost şi o inovaţie cu Filip, pe stânga, nu ai voie să greşeşti. Tot de pe partea aceea a venit şi golul 3.

Tănase a avut o primă repriză bună, dar e bine că şi-au revenit alţii. Nikolic mi-a plăcut foarte mult, şi-a ajutat colegii, a făcut breşe în apărarea Astrei. A fost un joc frumos, spectaculos, plăcut fanilor.

Un astfel de meci îţi dă şi moral bun, dar şi îngrijorări. Dacă vom fi atenţi în apărare, zic că putem tranşa calificarea în play-off-ul EL încă din tur.

Mi s-a părut normal ce a schimbat Reghe, un fundaş cu un atacant, eram conduşi".


Becartonel: "Colţescu a demonstrat că e în formă bună. Nu ne aşteptam ca absenţa lui Lato să ne creeze astfel de probleme. La 2-1, când a marcat Chipciu dar a fost anulat golul, m-am speriat. La 3-2 nu am crezut că mai revenim. Au venit apoi acele schimbări de excepţie. Adi Rocha a dovedit că poate ajuta Steaua. Jucătorul meciului a fost Alex Chipciu. Mă bucur că jucătorul cu numărul 24 a marcat iar".

Guiţă: "Au fost probleme cu Lupu, am luat două goluri. De când am văzut tunsoarea aia, am vrut să dau telefon. Ce, suntem la circ? Poţi să te tunzi cum vrei, dar şi eu pot să te ţin rezervă. Am spus de la începtul meciului ce o să facă Lupu, cu tunsoarea aia satanică. Nu accept aşa ceva.



Ce, eşti Scaraoţchi? Am zis că Satana ne va distruge din cauza lui Lupu, eu nu aştept aşa ceva la echipă.

Era prea mare diferenţa de valoare! Oricând vrem, marcăm gol. Nu am avut emoţii. Steaua se mai bate şi cu arbitrii. Aşa a fost şi în Ghencea, aşa a fost şi acum. Colţescu a fost împotriva noastră. De fapt a fost de partea Astrei. E ruşinos să furi Steaua acasă şi pe urmă şi în următorul meci. Ne-am jucat cu ei, noi nu ne-am retras.

Şi Tănase a greşit la mijlocul terenului. La două goluri. Noi nu am dat drumul la motoare, ne-am distrat cu ei. O să le spus să dea drumul la motoarea, apoi ne distrăm. Nu am ce să zic, a fost o echipă care a marcat când a vrut. Cel mai mult mi-a plăcut de Chipciu. Atitudinea lui mi-a plăcut. Şi Rusescu, care a alergat tot meciul. El creşte în joc şi asta este foarte bine".


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua-Spartak Trnava, atmosfera - OmBun

Steaua-Spartak Trnava, 0-1 - OmBun

Istorie in ROS ALBASTRU - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Joc slab, infrangere rusinoasa

Golul oaspetilorNu a fost ghinion în această seară ci doar lipsă de valoare atât pe banca tehnică cât, mai ales, pe teren. Steaua este umflată de presă, o presă care ascultă cu stetoscopul orice șuierat a