home
28-07-12

Suporterii romani au discutat la Guvern modificarea Legii 4

Dupa nenumarate incercari de a dezbate cu cineva din Guvern problema cea mai arzatoare a suporterilor, Legea 4/2008 modificata in 2012 prin Legea 10 a deputatului PDL Alin Trasculescu, o lege abuziva si care intra in multe puncte in contradictie cu insasi Constitutia Romaniei, incercari din pacate sortite esecului datorita felului in care guvernele anterioare au ales sa trateze si sa minimalizeze aceasta problema (desi chiar Guvernul Boc a a avut 21 de observatii si obiectii punctuale pe articolele din lege), am obtinut ieri o prima victorie in demersul nostru reusind sa avem o intrevedere cu cabinetul actualului prim-ministru, Victor Ponta.

Discutia a fost cat se poate de concisa, noi reusind prin memoriul inaintat sa atragem atentia asupra neregulilor de care este plina Legea 4, prin care se ingradeste dreptul la libera exprimare, la libera circulatie sau accesul la justitie, toate drepturi fundamentale garantate de Constitutie. De asemenea am atras atentia ca in Romania se face astfel un precedent periculos care este specific mai degraba unui stat politienesc decat unui stat de drept, precedent care printre altele permite unei institutii, in speta Jandarmeria, sa comita abuzuri de neimaginat ramase aproape intotdeauna nepedepsite !!! Cu totii ati vazut imaginile de la protestele din ianuarie cu oameni batuti si maltratati de cei care ar trebui sa fie in slujba fiecarui cetatean al acestei tari; unde sunt vinovatii, cine sunt jandarmii care au facut acele abuzuri ??? Nimeni nu stie pentru ca nimeni nu a fost vreodata pedepsit pentru ele. De asemenea la finalul discutiilor am primit asigurari ca Prim Ministrul isi va face timp 15 minute pentru a primi o delegatie din partea A.S.R in care sa-i expunem doleantele noastre.

Nu ne imbatam cu apa rece si nu consideram ca am castigat deja aceasta batalie. Este foarte important faptul ca suntem ascultati, lasati sa vorbim liber, sa expunem autoritatilor si clasei politice actuale problema unei legi eronate, promulgate cu ochii inchisi la presiunea mafiei din fotbal in dorinta de a ne alunga de pe stadioane . Prin acest comunicat ne manifestam aprecierea pentru intelegerea gasita si speram ca greselile vor fi indreptate si lucrurile sa intre din nou pe fagasul normal.

NOI, zecile, sutele de mii de suporteri din Romania nu putem permite sa fim niste cobai ai unor politicieni care de multe ori nu stiu ce voteaza (asta cand nu voteaza altcineva pentru ei).

NOI, suporterii din Romania suntem gata sa continuam aceasta lupta folosindu-ne de toate mijloacele legale pe care le avem la dispozitie, pana la capat, numai si numai din dorinta de a ne simti liberi. Inainte de toate suntem romani, cetateni ai acestei tari care se supun Constitutiei dar care au si drepturi la fel ca orice alta categorie sociala si care cred ca democratia inca nu a murit in acest colt al Europei.

Suporteri din toata tara, fiti pregatiti si gata sa iesim in strada pentru drepturile noastre, pentru libertatea pe care am crezut ca am castigat-o in 1989 !!!

Asociatia Suporterilor Romani
27.07.2012

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
10 ani de la 01-08-2002

Aparitia siteului fcsteaua.ro

La 1 August 2002, site-ul nostru a aparut in peisajul online romanesc.
FCSTEAUA.RO - imagini de arhiva - Azzido

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Steaua e pe profit datorită lui Gică Hagi

Echipajul martian l-a crescut cum a pututPrincipalul creditor al Stelei a recunoscut că, dacă Gică Hagi nu-l cumpăra pe Bogdan Stancu, la Galatasaray, cu suma de 5 milioane de euro, Steaua înregistra pierderi şi în 2011, ca în mai to