home
25-07-12

Becartonel şi Guiţă, un tată cu un copchil retardat

Dacă tatăl lui Guiţă nu şi-a putut îndrepta gafa genetică nici cu bătaia, Becartonel încearcă să fie psihoterapeutu' cu metode neconvenţionale: "Ştiţi că e tra-la-la, hai să-l protejăm! Doar urangutanii sunt rude cu oamenii, ce o-aia mă-sii!".

Gazeta Sporturilor şi Horia Ivanovici dau în fapt - a câta oară??? - ipocrizia gigantică a lui Becartonel: în faţa lu' "Patroane!" devine orice specie de vierme e necesară, pe la spate e evident că ştie foarte bine cu ce (beca)lighioană are de-a face.

Are cuvântu' şantajistu'-şef din presa sportivă românească, prin gura GSp:

Emoţiile şi tensiunea din timpul celor 90 de minute ale primei etape, cu Concordia Chiajna, au dus la scene incredibile după ultimul fluier al arbitrului Robert Dumitru. Patronul Stelei, Gigi Becali a intrat în direct în emisiunea Fanatik Show, realizată de Horia Ivanovici. A urmat un dialog de 10 minute, timp în care Becali s-a arătat nemulţumit de prestaţia echipei.

Ce a scris MM

Urmărind de la stadion intervenţia patronului, MM i-a trimis un sms moderatorului emisiunii, cerîndu-i să nu mai continue să-l provoace cu întrebări pe Gigi Becali, tocmai pentru a nu-l face pe patron să dea şi alte alte declaraţii dure depre jucători şi despre prestaţia echipei.

"Horia, gata! Tu chiar vrei să ne distrugi?!" a fost o parte a SMS-ului primit de Ivanovici din partea lui Mihai Stoica. Moderatorul a citit pe post sms-ul, lucru care a stîrnit furia managerului. Surescitat, acesta din urmă a năvălit la zona de live-interviuri de la stadion şi urmat un discurs extrem de dur în direct, aproape un monolog pe parcursul căruia reporterul Digi Sport s-a rezumat doar să ţină microfonul, nu şi să-i pună întrebări lui MM.

"Nu înţeleg de ce Horia pune acele întrebări"

"Trebuie să vorbesc, pentru că ce se întîmplă acolo în studio, la Horia, e inadmisibil! Nu se poate aşa ceva, nu se poate! Poate nu ştiţi, dar am cîştigat acest meci, nu înţeleg de ce Horia a pus acele întrebări patronului, de parcă n-am fi cîştigat acest joc?! În plus, a citit pe post acel SMS, cred că n-ar fi trebuit să facă acest lucru, cel puţin eu aşa ştiu că se face între doi oameni care se respectă", a spus Mihai Stoica pe un ton violent.

Replica lui Ivanovici: "Poate cu alţi moderatori îi merge"

După ce managerul şi-a terminat tirul acuzaţiilor şi s-a revenit în studio, Ivanovici i-a dat replica. "În primul rînd, îi recomand miere lui Mihai Stoica", a spus moderatorul auzind cît de răguşit era managerul Stelei. "Apoi, îi transmit lui Mihai Stoica faptul că, dacă pe alţi moderatori reuşeşte să-i timoreze cu astfel de mesaje, aici nu merge. Îi transmit că la Fanatik Show eu conduc şi realizez emisiunea cum vreau eu, nu cum vrea el, indiferent ce mesaje îmi trimite. Îi mai transmit că, începînd de azi, să nu-mi mai trimită mesaje de nici un fel. Şi, dacă vrea să rămînem prieteni, să-şi dea seama că eu conduc emisiunea, nu el".

MM şi Ivanovici sînt colegi la Digi

Realizatorul emisiunii Fanatik Show şi managerul Stelei sînt colegi în postul deţinut de RCS&RDS. Horia Ivanovici e moderatorui unui talk-show despre Liga 1, iar Mihai Stoica e colaborator al emisiunii "Fotbal european", în care se discută despre confruntările din campionatele Spaniei, Italiei, Angliei şi Franţei.

~~~~~ ~~~~~ ~~~~~


Nu vi se pare că Becartonel e ăla care a scris în jurnalul propriu următoarele rânduri: "Nu beau, nu fumez, mă scol la 6 în fiecare zi, mă culc la 10, nu-mi înşel nevasta. Dar şi când oi ieşi din puşcărie..." ?

Şi nu aştepaţi cu interes să fiţi vecinu' din bancu' ăsta?

"Badea Ion îşi bate nevasta cu strigături. Un vecin bagă capu' peste gard şi zice:
- Ce faci bre?
Badea Ion răspunde:
- Iote... îmi repar maşina de spălat".

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Steaua e pe profit datorită lui Gică Hagi

Echipajul martian l-a crescut cum a pututPrincipalul creditor al Stelei a recunoscut că, dacă Gică Hagi nu-l cumpăra pe Bogdan Stancu, la Galatasaray, cu suma de 5 milioane de euro, Steaua înregistra pierderi şi în 2011, ca în mai to