home
24-07-12

Daca nu castig campionatul anul asta, plec!

Ajuns acasa dupa meciul din Ghencea(terenul pentru meciuri de minim interes al Stelei!!!), am vazut la TV, la unul din posturile sportive, vesnic difuzatoare de parveniti si nonvalori, gen becali,borcea etc,unul din cele mai imbucuratoare titluri din ultima vreme: DACA ANUL ASTA NU CASTIG CAMPIONATUL,PLEC!

Era declaratia data de marele boss,datator de spagi si bacsisuri,credinciosul nr 1 al nemaului,patriotul aroman george becali,dupa meciul cu titrata Concordia Chiajna/Rosu/Militari,castigat intr-un mod jenant,chinuit cu 1-0.

Si am avut o tresarire!Parca mi au revenit sperantele,pierdute de altfel,ca putem scapa de cel mai bogat si credincios om din Romania, George Becali. Patronul suporterilor stelisti din provincie, Ilfov, Pipera si Peluza Nord.

Logica si bun-simtul spun ca o astfel de declaratie publica trebuie respectata. Si tot logica imi spune ca ar trebui sa ne bucuram in avans,deoarece Steaua nu are cum sa castige campionatul nici anul acesta. De ce, domnule mare sef de club, credincios jucator de casino si table, patriot aroman roman?

Pentru ca:

- nu asigurati un mediu propice performantei in cadrul clubului
- destabilizati echipa prin declaratii aberante si impulsive
- nu asigurati dezvoltarea sau supravietuirea centrului de copii si juniori
- nu efectuti tranferuri calitative si utile
- nu aveti un staff pertinent
- nu aveti o relatie normala cu suporterii
- nu respectati blazonul,culorile si traditia clubului pe care il aveti in proprietate,momentan
- nu aveti o relatie normala si de bun simt cu jucatorii
- nu aveti o relatie de bun simt cu fostele glorii
- nu aduceti un antrenor pertinent,care sa si fi dovedit calitatile in prealabil
- nu aveti baza financiara si intelectuala pentru a indeplinii toate conditiile de mai sus

In conditiile mentionate,mai mult ca sigur,Steaua se va chinui si anul asta pentru un loc in cupele europene, campionatul fiind un subiect inutil. Si atunci, domnule mare sef credincios, bogat si frumos, de ce nu ne faceti un bine tuturor si plecati de acum?

Argumentele de mai sus sunt rationale si intemeiate,asa ca ar trebui sa va faca sa va hotarati.

Plus ca exista mai multe domenii in care va puteti implica pentru a ajuta:construirea de biserici, plata facturilor minoritatii rrome din ferentari si din tara, candidatura la primarie, parlamentare, europarlamentare, presedentie, hranirea si intretinerea oilor aflate in proprietate, redeschidrea tuturor firmelor pe care le ati avut si au falimentat, ca sa nu mai vorbim despre aparutul la TV,unde sunteti permanent invitat.

Va rog respectuos si plin de ura: P L E C A Ţ I!

Dar cum sunt obisnuit cu declaratiile mincinoase ale domnului sef, sunt sigur ca se va razgandi. Va ramane si de la anul!

Totusi, speranta moare ultima!

lacatusunicul7

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Steaua e pe profit datorită lui Gică Hagi

Echipajul martian l-a crescut cum a pututPrincipalul creditor al Stelei a recunoscut că, dacă Gică Hagi nu-l cumpăra pe Bogdan Stancu, la Galatasaray, cu suma de 5 milioane de euro, Steaua înregistra pierderi şi în 2011, ca în mai to