home
15-07-12

Steaua si Nike au lansat noul echipament de deplasare!

Jucatorii Stelei au evoluat duminica seara, in partida de prezentare cu Litex Loveci, in noul echipament de deplasare al echipei noastre, oferit de sponsorul tehnic Nike.

Acesta a fost vazut in premiera atat de jucatori, cat si de suporteri cu ocazia jocului cu echipa lui Hristo Stoichkov.
Echipamentul pentru meciurile din deplasare este schimbat radical fata de cel anterior. Tricoul este realizat in doua nuante de albastru deschis, pozitionate vertical si are insertii de culoare galbena la terminatiile manecilor, gulerului si in partea inferioara. Pe partea interioară a gulerului este incriptionata o stea de culoare galbena, element grafic care este preluat din emblema clubului.
Istoria si traditia clubului se imbina armonios cu grafica moderna in designul noilor echipamente, care sunt realizate din poliester reciclat, un material inovator si ecologic care este folosit atat la realizarea tricourilor, cat si a sorturilor.
Fiecare echipament complet de joc a fost realizat prin reciclarea a 13 sticle de plastic. Acest nou proces de fabricatie reduce consumul de energie cu pana la 30 de procente, comparativ cu procesul traditional de productie a poliesterului, si ajuta la eforturile de protectie a mediului inconjurator. Din anul 2010 Nike a utilizat aproximativ 115 milioane de sticle de plastic reciclate printr-o tehnologie speciala pentru a produce echipamente de joc performante.
Materialul din care este realizat noul echipament este cu 23% mai usor si cu 20% mai rezistent decat precedentele tesaturi folosite de Nike si inglobeaza tehnologia Dri-FIT, care ajuta la eliminarea transpiratiei si asigura confortul termic pe terenul de joc.
Echipamentul pentru meciurile din deplasare este completat de doua sorturi, un sort bleumarin cu vipusca galbena si unul albastru deschis cu vipusca galbena. Jambierele sunt de asemenea disponibile în două culori: bleumarin si albastru deschis si sunt personalizate cu insemnele clubului.
Reglarea temperaturii corporale este realizata prin intermediul zonelor de ventilatie, ce reprezinta sute de mici gauri realizate pe tricou cu ajutorul laserului in zona de sub brate si in partea inferioara, facilitand circulatia aerului.
De asemenea, jucatorii Cristian Tanase, Vlad Chiriches si Adi Rocha au participat anterior la o sedinta foto dedicata lansarii acestui echipament.

CLICK AICI PENTRU MAU MULTE POZE CU NOUL ECHIPAMENT

sursa:steauafc.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Steaua e pe profit datorită lui Gică Hagi

Echipajul martian l-a crescut cum a pututPrincipalul creditor al Stelei a recunoscut că, dacă Gică Hagi nu-l cumpăra pe Bogdan Stancu, la Galatasaray, cu suma de 5 milioane de euro, Steaua înregistra pierderi şi în 2011, ca în mai to