home
27-05-12

DOVADA: Guiţă Migel e STELIST!

OIeralamentarul îşi face campanie electorală pe un spaţiu aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, fapt care nu pare să deranjeze vreo autoritate a Statului.



Că d-aia e Stat, să stea (degeaba) în timp ce individul, care a fost acţionat în judecată de... MApN pentru ciordirea palmaresului echipei de fotbal, îşi face imagine, ca un creştin sincer, aşa cum îl ştim, potrivit numeroaselor sale declaraţii:

"Ce, eu sînt tîmpit să leșin din cauza fotbalului? E doar o distracție: dau bani și mă distrez"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără