home
07-05-12

STEAUA '86 - Naţionala Artiştilor: 6-4 VIDEO

Echipa formată din foşti jucători ai Stelei care au câştigat, la 7 mai 1986, Cupa Campionilor Europeni, a învins, luni la Cheile Grădiştei, cu scorul de 6-4 (3-3, 1-1), după executarea penaltiurilor, naţionala artiştilor, într-un amical prin care gloriile steliste au celebrat triumful de la Sevilla.



La finalul timpului regulamentar scorul fost 3-3. Golurile steliştilor au fost marcate de Belodedici (2) şi Tudorel Stoica, în timp ce pentru artişti au înscris Andrei Ştefănescu şi Dani Oţil (2).

La penaltiuri, au mai înscris Victor Piţurcă şi Adrian Bumbescu, respectiv Andrei Ştefănescu.

Din echipa Stelei au făcut parte portarul Daniel Gherasim şi jucătorii Adrian Bumbescu, Ilie Bărbulescu, Miodrag Belodedici, Tudorel Stoica, Mihail Majearu, Victor Piţurcă, Ştefan Iovan, Lucian Bălan, Gavrilă Balint, Constantin Pistol. Fostul portar Helmuth Duckadam a fost arbitrul partidei.

Printre jucătorii care au evoluat pentru naţionala artiştilor s-au numărat portarul Aurelian Temişan şi jucătorii Kamara, Andrei Ştefănescu, Dani Oţil, Adrian Enache.

Valentin Ceauşescu, fiul lui Nicolae Ceauşescu, a asistat la meciul de la Cheile Grădiştei, unde componenţii echipei Steaua din 1986 sărbătoresc 26 de ani de la finala câştigată în faţa formaţiei spaniole FC Barcelona.

Dumitru Stângaciu, Marius Lăcătuş şi Ladislau Boloni, de asemenea componenţi ai echipei de aur a Stelei, nu au putut participa la acest eveniment.

Mediafax

ACUM




ATUNCI


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
56 ani de la 08-05-1956

Ziua de nastere a lui Victor Piturca.

La Steaua a evoluat intre '83-'89. Ca jucator, a obtinut 5 titluri, 3 cupe, CCE '86 si Supercupa Europei '87; a mai jucat in 2 semifinale CCE, 2 finale CCE, o Cupa Intercontinentala. Golgheter in 1988 (gheata de bronz). 220 de jocuri - 130 de goluri.
Concordia Chiajna-Steaua, atmosfera - OmBun

Concordia Chiajna-Steaua, 0-2 - OmBun

Protest Europa League: UEFA MAFIA - Azzido

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

5 ani de AISS

AISSIn 5 ani de activitate, AISS a reusit sa reprezinte cu mandrie spiritul stelist, schimband imaginea suporterilor si organizand o serie de evenimente ce nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor peste

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li