home
03-05-12

Sânge de oaie

Am observat in ultimele zile o serie de articole in randul presei referitoare la stimabilul nostru patron, prin care i se puneau la indoiala calitatile de lider. Nimic surprinzator, insa absolut remarcabil este modul cum aceste scursuri, precum traseistii din politica, au "curajul" sa scuipe acolo unde nu de mult lingeau, sa-l arate cu degetul pe cel pe care-l venerau, cu alte cuvinte sa fecaleze in acelasi loc unde mananca.

Nu exista nicio indoiala ca presa sportiva romaneasca e nula si ca ziaristii sunt niste nevertebrate vandute folosite pe post de informatori pentru mase, insa e de notat ca din toata aceasta mizerie cativa au curajul sa pretinda ca se ridica, ca au sange si pareri obiective.

Desi va urasc, ca pe intregul fotbal romanesc actual de fapt, hai sa va spun eu cum ar trebui sa sune un articol prin care sa luati atitudine:

"Domule George Becali, euro-parlamentar rezident in comuna Pipera, sunt deja 9 ani de cand abuzati in mod grotesc de Steaua. De cand scoateti bani din ea si ii batjocoriti istoria si legendele, de cand practic ati inceput distrugerea celui mai mare brand sportiv al tarii. Nu are rost sa reiau tot filmul sederii dvs la Steaua, insa ar fi cazul sa renuntati la club inainte de a fi prea tarziu. Fiind stelist, am multi prieteni dezgustati de managementul dvs dezastruos care intamplator obisnuiesc sa frecventeze o peluza ce nu va este tocmai draga.

O peluza a stadionului de care dvs va este rusine dar care este considerat in unanimitate templul fotbalului romanesc. In fine, ei m-au rugat sa va transmit cateva lucruri. Spre exemplu, prima lor curiozitate ar fi urmatoarea: cum v-ati simti dvs sa va vedeti fetele violate de 3 puscariasi, mama spanzurata si sotia batuta in ultimul hal? Si in acelasi timp sa auziti de la casa vecinilor, care culmea sunt verii dvs, niste injuraturi de machedon urmate de sunetul catorva gloante apoi o liniste terifianta? Ei bine, cam asa se simt ei de cativa ani.

Alt gand ar fi sa luati in seama ca revolutia-i sangeroasa dar e interventie divina. Mi-au mai spus de asemenea ca o sa-i vedeti pe toti la un moment dat reactionand precum o ceata pagana pusa pe cearta, gata de razboi, gata sa imparta dreptate. V-au tolerat atata dar in sinea lor abia asteapta ziua cand buba se va sparge si o sa va treziti perplex incapabil de orice reactie la furia lor. Satui sa ii prostiti au mai zis ca asteapta cu nerabdare momentul cand o sa aiba din nou acea bucurie puerila cand joaca Steaua.

Tineti minte, aceste cuvinte nu imi apartin, eu doar imi fac datoria si va transmit opiniile si sentimentele lor, a unei parti relativ mici a suflarii steliste dar care nu poate fi ignorata. Chiar daca mi-am depasit atributiile de ziarist tineam neaparat sa precizez aceste lucruri. Inclusiv cu riscul de a fi dat afara de la redactie.

Nu le impartasesc opiniile, fiindca nu sunt adeptul violentei si al masurilor radicale, insa in esenta impartim aceeasi idee, anume ca atata timp cat dvs o sa fiti patron Steaua nu are nicio speranta de viitor, performanta si respect. Ori pe baza acestor lucruri a luat nastere acest club.

Acest articol il puteti considera o scrisoare deschisa din partea lor catre dvs prin intermediul meu. Astept cu placere un raspuns, oricine are dreptul la replica. De asemenea as fi incantat sa veniti la emisiunea de joi cand alaturi vor fi si cativa dintre suporterii sus-mentionati. Altfel, eu ma simt nevoit sa va ignor total orice miscare, actiune sau declaratie."


Asa ar trebui sa sune, bai ziaristule, un articol despre mocirla in care se afla Steaua. Incepe sa va scarbeasca si pe voi acest machedon? Voi ati creat monstrul, voi sa va spalati cu el pe cap. Dar ar fi bine atunci cand dispare, mai devreme sau mai tarziu, sa dispareti si voi cu el!

Muie presa! VPM!

Lunetistul

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

5 ani de AISS

AISSIn 5 ani de activitate, AISS a reusit sa reprezinte cu mandrie spiritul stelist, schimband imaginea suporterilor si organizand o serie de evenimente ce nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor peste

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li